Tahta sıra

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
İlkokula başladığım ilk günü hatırlıyorum. Sınıfın kapısından girdiğimizde burnuma dünyanın en güzel ağaç kokusu gelmişti. Bu sıralardan kaynaklanıyor olabilirdi. Veya olmayadabilirdi. Belki de daha 7 yaşındayken bile yeni boyanmış sıralardan yayılan tiner kokusunu ağaç kokusu zannetmiştim. Kim bilir ?

Zamanında çok karaladık. Hatta sadece karalama değil adımızı kazıdığımız bile oldu. :))

ben karalamadım kazımadım
sınıfın belki de okulun en normal öğrencisiydim
zaten karalayanları da sonradan tespit edip temizlettiriyolardı
ne gerek var

Yok ya öyle şeyler hiç yazmadım çizmedim. o dönemler Galatasaray ve boca juniors hayranıydım. Genelde ya GS ya da CABJ yazdığımı hatırlıyorum :D
Kardeşim aklıma geldi
Evizin koltuklarının yan kısmı ahşaptı büyük harflerle FB yazmıştı biz onu bir süre Fenerbahçe sanmıştık meğerse sevdiği kız ile kendi adının baş harleriymiş ahahagaga

Ben değil de Hülya safi öğretmene aşık olduğu için baş harfini yazmıştı siraya öğretmene aşık olmak gerçek mi ya varmı böyle bişey cidden şaka gibi geliyor bana )

hiç tahta sıralı okullarda okumadım, malzemesini bilemem ama böyle pırıl pırıl, meşe mi sunta mı neyse artık pasparlak sıralarım oldu, üstelik tek kişilik... nasıl bir şey fakir okullarında okumak, elinize kıymık falan batıyor muydu... :emoji_sweat:
edit: aa pardon lise geçişinde yarım dönem tahta sıram olmuştu, çok zordu...

• Üzgün
Tepkiler: ne
İlköğretimde ilkokul denilen ve 5 yıl süren dönemde sadece 5 yıl ahşap sırada okumuştum, orta 1’den itibaren (6.sınıf aslında hfjd) lise sona kadar tek kişilik beyaz sıralarda okudum, hiçbirinde de sırama dokunmadım, kazıma huyum yoktu:d

Son düzenleme:
İlköğretime ilkokul denilen ve 5 yıl süren dönemde sadece 5 yıl ahşap sırada okumuştum, orta 1’den itibaren (6.sınıf aslında hfjd) lise sona kadar tek kişilik beyaz sıralarda okudum, hiçbirinde de sırama dokunmadım, kazıma huyum yoktu:d
gerçekten hiç kazımadınız mı ya yoksa ben mi anormalim????
ben hep kopya kazırdım, bi de üstünü karalardım hoca kağıt dağıtırken fark etmesin kopyayı diye.. sınav esnasında çaktırmadan o karaladığım yeri silerdim….. onun zevki orada….
YAŞAYAMAMIŞSIN….

Son düzenleme:
Ben de hiç kamu malına zarar vermedim jkjk gerçekten çizmedim yani çocukluğumdan bu yana bu tür şeylerin de hep karşısında durmuşumdur salakça bir davranış bence genelde tembel haylaz öğrencilerin yaptığı bir şey

gerçekten hiç kazımadınız mı ya yoksa ben mi anormalim????
ben hep kopya kazırdım, bi de üstünü karalardım hoca kağıt dağıtırken fark etmesin kopyayı diye.. sınav esnasında çaktırmadan o karaladığım yeri silerdim….. onun zevki orada….
YAŞAYAMAMIŞSIN….

jdjdj ilkokulda kopya çekecek bir şey yoktu ki :d ahaha. Üstelik ben okuma yazma bilerek gittim, ne yazabilirdim… harf bilgisi desen vaaar. Diğer dönemlerde beyaz sıra, zaten kazıyamazsın farklı materyal. Ayrıca ben kopyayla arası çok iyi olan bir çocuk da değildim valla:d

Ben de hiç kamu malına zarar vermedim jkjk gerçekten çizmedim yani çocukluğumdan bu yana bu tür şeylerin de hep karşısında durmuşumdur salakça bir davranış bence genelde tembel haylaz öğrencilerin yaptığı bir şey

zana benim de kazıma huyum yoktu ama nasıl bir motivasyon taşıyordum tabii ki bilmiyorum. Ama kendi odamın duvarına annemin rujuyla ev çizmişliğim var, küçükken de zararım kendimeymiş:d

jdjdj ilkokulda kopya çekecek bir şey yoktu ki :d ahaha. Üstelik ben okuma yazma bilerek gittim, ne yazabilirdim… harf bilgisi desen vaaar. Diğer dönemlerde beyaz sıra, zaten kazıyamazsın farklı materyal. Ayrıca ben kopyayla arası çok iyi olan bir çocuk da değildim valla:d
ilkokulda hepimiz süt çocuktuk sevgili Larien, ama lisede de çekmişsindir diye düşünüyordum açıkçası… ben çok iyi çarpıyordum ama bölme işlemlerim biraz sıkıntıydı ilkokulda… yine hayal kırıklığına uğradım.. herkes bugün beni hayal kırıklığına uğratıyor… NASIL YAY BURCU YA BU?

ilkokulda hepimiz süt çocuktuk sevgili Larien, ama lisede de çekmişsindir diye düşünüyordum açıkçası… ben çok iyi çarpıyordum ama bölme işlemlerim biraz sıkıntıydı ilkokulda… yine hayal kırıklığına uğradım.. herkes bugün beni hayal kırıklığına uğratıyor… NASIL YAY BURCU YA BU?

yok anacım yok, en fazla fısıldaşma olursa ona dikkat kesiliyordum. Gerçekten çok başarısızdım bu konuda ve beceremeyeceğimi bildiğim işlere girişmem:d

Geri