Süpriz tahmin yapıp bilenin ayrıcalık olarak 2 kat puan alması 3 kat puan alması harika ..
5 kat puan alması 6 kat puan alması daha devre arasında ilk 6 oyuncunun puanlarıyla diğer oyuncular arasında büyük puan farkı ortaya çıkarıyor.
Ben her hafta başakşehir görmeyi makul bulmuyorum ..
başakşehir in diğer kuluplerden hiçbir farkı yok
Bursaspor un şampiyonluğu var başakşehir neyin nesi 3 4 yıllık kulubu 100 yıllık mazileri olan avrupa şampiyonu olmuş dünya yıldızlarını takımında barındıran takımlarımızla neden bir tutuyoruz ??
5 takımın maçını banko almak istiyorsanız lütfen Bursa yla olsun
6. maçı siz tespit edersiniz tabi onu da başakşehir standartına almamanız ricasıyla
zaten birde bu takımların aralarında oynayacakları maçlar var ..
Şimdiden Kolaylıklar ve bu konuyu yönetim odasına değil buraya oyuncuların arasına açtığınız içinde tekrar teşekkür ederim, büyük incelik
Sürpriz maç konusunda şunu demek istiyorum, hiç öyle bir durum olmadı ki. Fark ettiysen puanlar birbirine çok yakın bitti. Hatta bu oranlar insanları risk almaya itiyor ve bence yarışmaya heyecan kazandırıyor. O halde şöyle yapalım. 4 büyükler hariç bir de rastgele bir karşılaşma seçeyim her hafta. Normal zamanlarda 5 maç, takımların birbirleriyle karşılaştıkları hafta da en azından 5 maça tamamlarım rastgele bir tane ekleyerek.