Tahmin Yarışması Öneri Konusu

Konu sahibi son olarak 1032 gün önce görüldü
Süpriz tahmin yapıp bilenin ayrıcalık olarak 2 kat puan alması 3 kat puan alması harika ..
5 kat puan alması 6 kat puan alması daha devre arasında ilk 6 oyuncunun puanlarıyla diğer oyuncular arasında büyük puan farkı ortaya çıkarıyor.

Ben her hafta başakşehir görmeyi makul bulmuyorum ..
başakşehir in diğer kuluplerden hiçbir farkı yok
Bursaspor un şampiyonluğu var başakşehir neyin nesi 3 4 yıllık kulubu 100 yıllık mazileri olan avrupa şampiyonu olmuş dünya yıldızlarını takımında barındıran takımlarımızla neden bir tutuyoruz ??
5 takımın maçını banko almak istiyorsanız lütfen Bursa yla olsun
6. maçı siz tespit edersiniz tabi onu da başakşehir standartına almamanız ricasıyla
zaten birde bu takımların aralarında oynayacakları maçlar var ..

Şimdiden Kolaylıklar ve bu konuyu yönetim odasına değil buraya oyuncuların arasına açtığınız içinde tekrar teşekkür ederim, büyük incelik

Sürpriz maç konusunda şunu demek istiyorum, hiç öyle bir durum olmadı ki. Fark ettiysen puanlar birbirine çok yakın bitti. Hatta bu oranlar insanları risk almaya itiyor ve bence yarışmaya heyecan kazandırıyor. O halde şöyle yapalım. 4 büyükler hariç bir de rastgele bir karşılaşma seçeyim her hafta. Normal zamanlarda 5 maç, takımların birbirleriyle karşılaştıkları hafta da en azından 5 maça tamamlarım rastgele bir tane ekleyerek.

Eğer yeni kurallar konusunda hepimiz hemfikir isek kural konusunu açacağım birkaç güne.

Önerilerim

1 - Puan farklarının fazla açılmaması için oranların birbirine yakın olmasını öneriyorum.

Sürpriz maç konusunda şunu demek istiyorum, hiç öyle bir durum olmadı ki. Fark ettiysen puanlar birbirine çok yakın bitti. Hatta bu oranlar insanları risk almaya itiyor ve bence yarışmaya heyecan kazandırıyor.

Güncel Puan Durumu:
1 | 27400 | Capped
2 | 20650 | Kuzey
3 | 18000 | Başak
4 | 14050 | Abaris
5 | 13750 | Kül
6 | 11300 | FortRight
7 | 10250 | James
8 | 10150 | La'edri
9 | 8600 | Myself
10 | 6150 | Classiic
11 | 5000 | SiNGo

4 hafta
1.yle 2 arasında 7000 puan fark var
1. 5.nin iki katı puana sahip
8. 9. 10. ve 11. puan toplamları zar zor 1. ye yetişebiliyor
Çok heyacanlı :öp:

4 hafta
1.yle 2 arasında 7000 puan fark var
1. 5.nin iki katı puana sahip
8. 9. 10. ve 11. puan toplamları zar zor 1. ye yetişebiliyor
Çok heyacanlı :öp:

İyi güzel hoş da.
Geçen sene bu zamanlarda da yaklaşık aynı fark vardı. Şu an en fazla 3000 ya da 4000 daha fazladır birincinin puanı.

Onun dışında, ben haliyle oranları iddaa'dan alıyorum. Şimdi sırf sürpriz olmasın diye kafama göre oran da yazamam ki. O yüzden bu öneri mantıkdışı kalıyor. Çok hatırlamıyorum fakat şu an birinci olan kişi de sürpriz maçları çatır çatır bilmedi, yalnızca yerinde tahmin yaptı..

Sürpriz bil o zaman niye bu kadar takıldın oranlara anlamadım

Kuzey başkan anlamadıysa dağılabiliriz
Boş konuşmaya lüzum yok
Adam anlamadı sonuçta :D
(Kuzey senden muazzam siyasetçi olur ne iş yapıyorsun bilmiyorum herneyse bırak siyasete atıl iki kez halka hitap et üçüncüyü Meclis kürsüsünden yaparsın bak şuraya yazıyorum.)

Doğru Elia haklısın benim armutluğum şuanki puan durumunda bir abukluk yok

Geri