Tahılsız mamanın özelliği nedir? Bir bilen anlatsın

Konu sahibi son olarak 2919 gün önce görüldü
Kardeşim bu mama tahılsız da şu mama şöyle tahıl içeriyor da falan filan bi bilen bi anlatsın bu işin aslı astarı nedir yahu?

Pazarlamadır güzel kardeşim başka bi hikaye yok. Kaliteli mama kullandıktan sonra içine neyin nekadar konduğuna emin olabildiğin mama kullandıktan sonra hiiç sorun yok. Kaliteli diyorum çünkü market mamalarının et, tahıl, meyve gibi hammadde tedarikçileri sürekli olmadığı için stabil kalitede bir mama üretemiyorlar. Onun dışında birinci sınıf kalitede mama kullan yeter.

Acana, Orijen gibi mamaların pazardaki dilimi farklı renge boyamalarıdır dostum, şimdi Hills de üretecekmiş. İnsanlar tahılsız mamayı birşey zannediyor. Goody vs gibi market mamaları değil de bu markalar gibi birinci sınıf mamalara geçtiğinizde hayvanın günlük ihtiyaçlarının nekadarının karşılandığından emin olduktan sonra geriye içeriğin ne kadar sağlıklı olduğu kalıyor. Zaten bu mamalar da boşuna birinci sınıf değiller. aynı hammeddeyi temin edip herzaman aynı kaliteyi elde edebildikleri için birinci sınıflar.

Acana, Orijen gibi mamaların pazardaki dilimi farklı renge boyamalarıdır dostum, şimdi Hills de üretecekmiş. İnsanlar tahılsız mamayı birşey zannediyor. Goody vs gibi market mamaları değil de bu markalar gibi birinci sınıf mamalara geçtiğinizde hayvanın günlük ihtiyaçlarının nekadarının karşılandığından emin olduktan sonra geriye içeriğin ne kadar sağlıklı olduğu kalıyor. Zaten bu mamalar da boşuna birinci sınıf değiller. aynı hammeddeyi temin edip herzaman aynı kaliteyi elde edebildikleri için birinci sınıflar.
:hi:

Birde sürekli tahılın alerji yaptığı söyleniyor ki bu da kanıtlanmış bişey değil, binlerce allerjik sebep olabilir bünyede.

Acana, orijen, n&d gibi mamaların satış pazarını büyültmek için tahıllı mamaların zararlı olduğunu kanıtlayamasalar da ısrarla zararlı olduğunu idda etmeleri sonucu duyduğuma göre Hill's de seçenek olarak tahılsız mama üretimine girmiş amerikada, yakında buraya da geleceğini düşünüyorum.

nedir son durum tahıla mı tapıyoruz şimdi

Geri