Taharrush - Tecavüz Oyunu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Allah belanizi versin ac kopek gibiler.

Pakistan pislik bir ulke. Yakin zamanda bir ornegini vermistim. Sanirim hepsi oyle. Onun bunun cocuklari.

Dünyanın hiçbir silahı, hiçbir eğitimi, hiçbir dini bir Afgan'ın veya bir Paki'nin geri kalmışlığı ile mücadele edemez. Esasında bu adamların geri kalmışlığını "geri kalmak" deyimi bile tam manası ile karşılayamıyor. Bunlarınki böyle bir geri kalmışlık.

Tüm dünya kolektif bir biçimde öyle bir bok yedi ki şu an bunun inkar aşamasındayız ama bu adamlar bu bulaşıcı ve cesur geri kalmışlıklarıyla uygar topraklarda daha görünür hale geldikçe siyasiler ufaktan kabullenecek ve nihayetinde "bu geri kalmışlıkla nasıl mücadele ederiz" i tartışmaya başlayacaklar. İşte o zaman şunu anlayacaklar, edemezsiniz. Bu adamlarla mücadele falan edemezsiniz.

Yükselen sjw kültürü siyasilerin, bilhassa Avrupalı siyasilerin dengelerini inanılmaz bozdu. Siyasiler bu dalganın etkisine kapılıp aklıselimden korkunç bir hızla uzaklaştı ve sonucunu düşünmeden toplumun köküne dinamit tıkayacak eylemleri tek kalemde hayata geçirdi. Elbet bunun acı sonuçları olacaktı ki şu an Avrupa'nın hemen her noktasında başta Afganlar olmak üzere bu tipler büyük sorunlar yaratmaya başladılar. Bu tipler içinde bulundukları toplumun ne kültürü ne de yaşantısıyla ilgili. Bu tipler için geri kalmışlıklarını sürdürmek adına Kandahar veya Mannheim da olmalarının hiçbir farkı yok çünkü bu tiplerin geri kalmışlıkları herhangi bir mekandan münezzeh.

Dünyanın acilen aklıselime dönüp her nerede bir Afgan veya Paki varsa toplayıp sınırları BM tarafından korunan Afganistan ve Pakistan'a göndermesi gerek. Bu insanlar için ne yapılacaksa Afganistan ve Pakistan sınırları içinde yapılmalı. Bu mahluklar o sınırların ötesinde bütün dünya için tehlike arz ediyorlar.

mezopotamya farelerinden beklenecek hareketler.
bizi de bunlardan sanıyorlar orası da ayrı bi mevzu

Ülkemize girişi yasaklanmalı bunların ve de dünya ayağa kalkmalı protesto etmeli bu ne hunharlıktır ya

Bu tarz tecavüz Türkiye’ye giden gurbetçilere yönelikte var aynısının tıpkısı.( kör tuttuğunu siver) oyunu

Bunlar ne böyle, acil imha edilmeliler
Kanım dondu

Öncelikle izledikten sonra tüylerim ürperdi, ben çok izlemem böyle şeyleri çok zor şart ve çok zor durumlar o bayanların psikolojileri düzelebilirmi bir daha…Yazıık günah.. Allah bildiği gibi yapsın..
Alçakca şerefsizce bir durum.

@Raskolnikov katılıyorum sana kesinlikle haklısın.
Bende böyle ince ve derin konularda dil din ırk cinsiyet bakılmaksızın direk konulara ve eylemlere odaklanması, hiçbir siyasi durum ve söz edilmesine karşıyım..
Fakat şimdi benim annem izmir babam Antepli bir nevi aile olarak bölgesel olarak mezopotamya ya düşüyoruz ve ülkemizde 7 ilimiz sanırım o bölge içerisinde..
Ve zaten Afganistan ile Pakistan bu bölgeyle alakası yok..
Mezopotamya genelde Kürtlerin kullanmış olduğu bir tabir ve algı olarak aklımızda öyle kalmış..
Şimdi senin @Yabani ye türk düşmanlığı yapma bu konuda demene katılıyorum.
Fakat @Fernandinho arkadaşımızın mezopotamya bölgesine laf atmasına sessiz kalmanda seni taraflı gösteriyor ki afganlar ile pakistanlar ne alaka…
Yani ne senin ne @Yabani yi nede @Fernandinho yu bu konuda tarafsız olup olaya odaklanmadığınız için kınıyorum..
Geniş bakmak istiyorsan yolu bu.

Bende böyle ince ve derin konularda dil din ırk cinsiyet bakılmaksızın direk konulara ve eylemlere odaklanması, hiçbir siyasi durum ve söz edilmesine karşıyım..
Fakat şimdi benim annem izmir babam Antepli bir nevi aile olarak bölgesel olarak mezopotamya ya düşüyoruz ve ülkemizde 7 ilimiz sanırım o bölge içerisinde..
Mezopotamya genelde Kürtlerin kullanmış olduğu bir tabir ve algı olarak aklımızda öyle kalmış..
Fakat @Fernandinho arkadaşımızın mezopotamya bölgesine laf atmasına sessiz kalmanda seni taraflı gösteriyor ki afganlar ile pakistanlar ne alaka…
Yani ne senin ne @Yabani yi nede @Fernandinho yu bu konuda tarafsız olup olaya odaklanmadığınız için kınıyorum..
Yazdığının muhattabı Rasko gerçi ama bence kendisi senin düşündüğünden de geniş bakmış konuya.

Muhtemelen her iki insanı da yeteri kadar tanımıyorsun.

Bir tarafta her ortamda ve konuda direkt veya dolaylı olarak devlet/türk/türkiye düşmanlığını ve pkk seviciliğini gösteren bir üye, diğer tarafta ise herhangi bir ırkçı/faşist düşüncesi olmayan bir üye var.

hal böyle olunca fernand’ın mezopotamya derken gaziantep demek istemediği, afganistan, mısır, pakistanı işaret ettiği ancak yanlış coğrafi referans verdiği aşikar.

diğer üyeyi tanımak için eski mesajlar yeterli

srcn olaylara böyle yaklaşırsan herkes her konuda kabahatli çıkar. senin bahsettiğin şey biraz "madem öylecilik" oluyor. madem öyle fernandinho'ya niye bir şey söylemedin gibi ama onun hakkında da sen eleştirini yap işte. ben fernandinho'yu beğenip diğerine eleştiri getirseydim bi tutarlılık gözetebilirdin ama ben o arkadaşın yazdığı mesajı görmemiştim bile. son yazılan mesajdan direkt konuya girip yabani'yi gördüm, ben cevap yazana kadar nef araya girmiş. genel olarak şuranın faresi buranın eşeği gibi kitleleri aşağılayıcı şeyler söylememeyi tercih ediyorum zaten. henüz topyekün bi ırka, bi ülkeye düşman olacak kadar kafayı yemedim.

Üye yorumunu görmemiş ama görseydi kesin benim dediğim gibi düşünürdü diye de ekleyim .ddd

dkdkg dur ekleyeyim; fernandinho'dan ben de bugune kadar irkci bi sey duymadim, o yuzden gorseydim de tepki vermezdim. kendi adima soyledim tercih etmiyorum oyle konusmayi diye.

Geri