Plesk
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçmiş olsun kaç kişilerdiBu tarz tecavüz Türkiye’ye giden gurbetçilere yönelikte var aynısının tıpkısı.( kör tuttuğunu siver) oyunu
Sağol kardeş seninkilerden iyi olmasın beş on kişi vardıgeçmiş olsun kaç kişilerdi
azıcık efendi ol da toplu tecavüz gibi iğrenç bi olay üstünden bari türk/türkiye düşmanlığı yapma.Sağol kardeş seninkilerden iyi olmasın beş on kişi vardı
Ona nasıl bağladın la D: yazının içeriğini videoya hiç bakmadım bileazıcık efendi ol da toplu tecavüz gibi iğrenç bi olay üstünden bari türk/türkiye düşmanlığı yapma.
Yazdığının muhattabı Rasko gerçi ama bence kendisi senin düşündüğünden de geniş bakmış konuya.@Raskolnikov katılıyorum sana kesinlikle haklısın.
Bende böyle ince ve derin konularda dil din ırk cinsiyet bakılmaksızın direk konulara ve eylemlere odaklanması, hiçbir siyasi durum ve söz edilmesine karşıyım..
Fakat şimdi benim annem izmir babam Antepli bir nevi aile olarak bölgesel olarak mezopotamya ya düşüyoruz ve ülkemizde 7 ilimiz sanırım o bölge içerisinde..
Ve zaten Afganistan ile Pakistan bu bölgeyle alakası yok..
Mezopotamya genelde Kürtlerin kullanmış olduğu bir tabir ve algı olarak aklımızda öyle kalmış..
Şimdi senin @Yabani ye türk düşmanlığı yapma bu konuda demene katılıyorum.
Fakat @Fernandinho arkadaşımızın mezopotamya bölgesine laf atmasına sessiz kalmanda seni taraflı gösteriyor ki afganlar ile pakistanlar ne alaka…
Yani ne senin ne @Yabani yi nede @Fernandinho yu bu konuda tarafsız olup olaya odaklanmadığınız için kınıyorum..
Geniş bakmak istiyorsan yolu bu.
srcn olaylara böyle yaklaşırsan herkes her konuda kabahatli çıkar. senin bahsettiğin şey biraz "madem öylecilik" oluyor. madem öyle fernandinho'ya niye bir şey söylemedin gibi ama onun hakkında da sen eleştirini yap işte. ben fernandinho'yu beğenip diğerine eleştiri getirseydim bi tutarlılık gözetebilirdin ama ben o arkadaşın yazdığı mesajı görmemiştim bile. son yazılan mesajdan direkt konuya girip yabani'yi gördüm, ben cevap yazana kadar nef araya girmiş. genel olarak şuranın faresi buranın eşeği gibi kitleleri aşağılayıcı şeyler söylememeyi tercih ediyorum zaten. henüz topyekün bi ırka, bi ülkeye düşman olacak kadar kafayı yemedim.@Raskolnikov katılıyorum sana kesinlikle haklısın.
Bende böyle ince ve derin konularda dil din ırk cinsiyet bakılmaksızın direk konulara ve eylemlere odaklanması, hiçbir siyasi durum ve söz edilmesine karşıyım..
Fakat şimdi benim annem izmir babam Antepli bir nevi aile olarak bölgesel olarak mezopotamya ya düşüyoruz ve ülkemizde 7 ilimiz sanırım o bölge içerisinde..
Ve zaten Afganistan ile Pakistan bu bölgeyle alakası yok..
Mezopotamya genelde Kürtlerin kullanmış olduğu bir tabir ve algı olarak aklımızda öyle kalmış..
Şimdi senin @Yabani ye türk düşmanlığı yapma bu konuda demene katılıyorum.
Fakat @Fernandinho arkadaşımızın mezopotamya bölgesine laf atmasına sessiz kalmanda seni taraflı gösteriyor ki afganlar ile pakistanlar ne alaka…
Yani ne senin ne @Yabani yi nede @Fernandinho yu bu konuda tarafsız olup olaya odaklanmadığınız için kınıyorum..
Geniş bakmak istiyorsan yolu bu.