Tabule Salatası

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya Mutfağı
Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
tabule-salatasi.jpg

Malzemeler
- 1 Kahve Fincanı Ceviz Çekilmiş
- 3 Adet Domates
- 1 Çay bardağı İnce Bulgur
- 2 Demet Maydanoz
- 3 Çorba Kaşığı Nar Ekşisi
- 15 Dal Taze Soğan
- 1 Tatlı kaşığı Tuz
- 1 Kahve Fincanı Zeytinyağı
Hazırlanışı
Maydanozları temizleyip doğrayın. Taze soğanları temizleyip ince ince doğrayın. Domatesleri soymadan küp küp doğrayın. Nar ekşisi, tuz ve zeytinyağını küçük bir kapta karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek dökün. Karıştırıp tabuleyi servis tabağına alın. Servis yapın. Bulguru sıcak su ile yıkayıp iyice süzün ve derin bir cam kaba alın. Maydanoz, taze soğan, domates ve cevizi ilave edin. Hepsini birden iyice karıştırın.

KumSaL ya sana nedne hep raslıyorum paylasım yaparken :D Bi git ya şimdi bu anlamadım yemeklerdende sistersin sen yapamam rezillik :D

Perii kiyamam ya acikliyayim neden rastladigini forumun en ac en pis bogaz insaniyim :D az evvel yemek yemis olsamda 5 dakika sonra hazirla bidha yerim :D ahahahha paylasdigin konu yemekse kacarin yok damlarim ahahahh saka bi yana paylasimlar güzelmis denemye deger ellerine saglik :)

Perii kiyamam ya acikliyayim neden rastladigini forumun en ac en pis bogaz insaniyim :D az evvel yemek yemis olsamda 5 dakika sonra hazirla bidha yerim :D ahahahha paylasdigin konu yemekse kacarin yok damlarim ahahahh saka bi yana paylasimlar güzelmis denemye deger ellerine saglik :)

KumSaL teşekkür ederim desene sana çok raslayacam yemek konsuunda bu arada paylastım yemekleri sen dene hangis güzelse anneme ettiriyim :DDDD

Geri