Taare Zameen Par (Yerdeki Yıldızlar) İzleyici Yorumları

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
TATLI sayesinde izlediğim eşsiz filmlerden.Alt yazı şeklinde ama gözümü kırpmadan izledim filmi.Konusu gereği de oldukça eğitici.Okullardaki eğitim sisteminde yer alan yanlışlıklara ve ailelerin derslerinde başarısız olan çocuklarına tutumunu eleştiren harika bir film.Filmin bir sahnesinde kahkaha atabiliyorken , birkaç dakika sonra ağlayabileceğiniz süper bir Hint filmi.
Hala izlemediyseniz çok büyük kayıp :)

evet dediğin gibi çok güzel bir filmdi izlemenizi tavsiye ederim :D

Bende Zeynep'in tavsiyesi üzerine izledim , çok iyiydi ^^

ölmeden önce kesinlikle izlenmesi gereken bir film ders verici özelliginin yanında bir çocugun dünyasını tanımamızada izin veriyor
aglamak isteyene kesinlikle tavsiye ederim.
:)

Aslında bugün başka film izleyecektik filmi bulamadık bunu izledik.. Film gerçekten harika.. Çok gerçeği yansıtıyor film.. Çocuklar ilgi ister ilgi verirsen herşeyin üstesindne gelir.. Bu filmdede onu anlatılıyor.. Aamir khan filmi güzel olmaz mı ki :) Filmde aamir khan biraz geç geliyor nerde bu aamir diye söylenceksiniz :) Hadi size iyi seyirler :)
iNNocent sen ağladın mı gözlerin doldumu hiç :p

Güzel bir filmdi izlemiştim bende tavsiye ederim izlemeyenlere.. :)

bir kaç gundur film izlemiyordum, aslında film bulmuşduk ama zaman bulamamışdım ben izlemek için, ama iyiki de bulamamışım Perii. bugune kısmetmiş bak link iyikide çalışmadıda bunu izledik.
izlediğim mukemmel filmlerden biri daha.
sizlerle beraber izlemek bir ayrı guzeldi CastieL Perii

İlk Perii yi sonrada filmin kaynağı TATLI yı öldürmek istiyorum filimin başından sonuna kadar ağladım desem yalan olmaz itiraf ediyorum kısmına yazmam lazım sanırım gözlerim halen kıpkırmızı =)) Perii bu film gerçeği yansıtmaktan çok gerçeğin ta kendisi üniversitemizde okuduğumuzda üst katımız bu çocukların eğitimi için emek verildiğini gözetmen olarak kendim biliyorum gerçekten çocuklar için en büyük şeydir ilgi hiç bir şey yapılamasa bile sıcak bir sarılma öpmedir, düştüğünde uzatılacak eldir korktuğunda yanında biri olduğunu bilecek ve sarılacak kişidir ilgi kendine güveni sağlamakta en temel yapıdır ilgi onların o küçücük sevinmelerine dünyalar bizimmiş gibi oluyor insanın yüreğinin saf sesini duyuyor film bunu bize ikinci kez yaşatmış oldu gerçekten Aamir Khan işin hakkını fazlasıyla verdiği gibi o çocuktan da çok etkilendim helede son sahnedeki tabloya =)

Film izliyemiyordum değil izleyemiyorduk kaçgündür izleyecektik :)
Castiel aynen öyle benimde aklıma zaten zihinsel engelli çocuklar geldi filmi izlerken.. Bende lisedeyken onları gormustum yakından ne kadar çok ilgi bekliyorlar öyle..
Filmi beraber izlemek bencede çok keyifli :)

Film izliyemiyordum değil izleyemiyorduk kaçgündür izleyecektik :)
Castiel aynen öyle benimde aklıma zaten zihinsel engelli çocuklar geldi filmi izlerken.. Bende lisedeyken onları gormustum yakından ne kadar çok ilgi bekliyorlar öyle..
Filmi beraber izlemek bencede çok keyifli :)

Perii çocuk zihinsellikten farklı disleski dediğim yani öğrenme bozukluğu =) şunca zaman o kadar drama izliyorum etki dahi etmez bu film gerçekten etkiledi =)

Perii çocuk zihinsellikten farklı disleski dediğim yani öğrenme bozukluğu =) şunca zaman o kadar drama izliyorum etki dahi etmez bu film gerçekten etkiledi =)
Film konusunda bana takıl çok film izlemişizdir grupça film gerçekten güzel oluyor :) aamir khanın yaptıgı resim harika zaten..

Kim demisse artik su erkekler aglamaz lafini :D
bayanlar gercekten erkeklerin ne cektigini anlayamassiniz :D
aglamak istiyorsun ama icindednde erkek aglarm len diyosun arada kaliyorsun :D

izlediğim en güzel flimlerden biriydi.Bu filmi kesinlikle anne babalar ve öğretmenler izlemeli.insanın hayata bakış açısını tamamen değiştiriyor.herkes mutlaka bu flimden ders çıkarıyor...

izlemeyen kalmasn.....

Az önce bitti film. Çok güzel bi yapıt olmuş gerçektende...

tam da konusunu açmak üzereydim.

haleti ruhiyeme çok uygun olan kendimi bulduğum ve benim gibi bi çok kişinin duygu yogunluğu ile izleyeceği film olarak kayıtlara geçsin lütfen.

çok güzeldi.

Amir Khann ın bütün filmleri çok hoş hintler bu işi biliyor

Geri