[T.T] (*sStars)

Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni üyelerimizden [T.T] Forumbahane'ye Çabuk alıştı :cici:

sitenin karizmalarından :security:

Tf'den tanıdığım bir üye o beni bu nickimle tanımaz belki ( KaRaCa , iLda ) tanıdık gelebilir.
Pembe bir t-shirtla çekindiği bir foto vardı . O geldi birden gözüme.

Hos geldiniz t.t keyifli forumlar

T.T ilginç biri daha tanıyamadım , görünmez üyelerden =) bir kaç kez oyunlarda gördüm. Tandıkça çok yorum yapabilirim hoşgelmişsiniz aramıza sayın tt =))

Sert bir mizacı var yani bi laf desem bin laf işitirim diye korkuyorum.:D
Öz güveni hayli yüksek bir üye.

Halukgta abiye benzetiyorum onu. Soyle ki; elestirilere kulak asmadan yilmadan surekli foto konusu aciyor. Aksama kadar elinde selfi cubuguyla gezdigini dusunuyorum.

Hahah baba parası yiyen bir zengin çocuğuna benzetiyorum bazen de demet akalin in zengin ama kiroluktan kurtulamamis kocası gibi düşünüyorum :D

30.01.2015

Bana arkadaşlık isteği göndermiş çok heyecanlandim şu an.

05.02.2015

Arkadaşlar starss la ciddi düşünüyorum :D

TT olmamis starss daha güzeldi ya.

prensss<3
Baslığinda olay yaratan adam.
Ve olayı sanki kendisinden ve ufaklikdan söz edilmiyormus gibi izleyip; forumca koruyup kolladiğimiz istifini bozmadan guzel hatunlarla cekildigi boy boy resimlerine , ozguvende dip yapan aynasiyla bizleri ordan oraya konu konu gezdiren, saatiyle gosterisli arabasiyla yorumlara maruz kalan .p gercek mi fake mi hatta mide bulantisina varacak kadar elestirilen starSss.

Hayat ona güzel hep derim sülaleden rahat hiç bir şeyi takmıyor ahh yerinde olmayı ne isterdim ya elimde puro yanımda kızlar ohh.. :D

Kimseyi sallamaz. Hayat ona bu yüzden güzel.

Hiç merak edilmeyenlerden sanırım.. Öyle açık, öyle net..: ))

Yılların Ayşegülu ile ölümüne kapışır.
Stars arabada
Stars gülerken
Stars kızlarla
Stars içerken
Vs vs.p

Rahatlığını kiskaniyorum ama bu adamın dünya umrunda değil. En temizi belki de.

Adamın teki işte kendini çok beğenmesi en önemli özelliği ama eleştiri kabul ediyor aslında tipini beğenmesem de tarzından kendini geliştirdiği ve yaşam standartları belli.

Muhtemelen kafa adam da ama kendini bu anlamda gizliyor olmasına saygı duydum..

Kendini seviyor yaaaaa, gezmeyide seviyor, ayrıca tatilide seviyor bence yaşamayı seviyor :tatlı:

Kendisiyle kişisel tanismadigimiz halde bana sempatik ve realist gelen bir arkadas. Sahip oldugu imkanlara ragmen oldukca mutevazi biri. Elestiriye acik ve kimseyi tinlamayan bi yapisi var. Bence onu farkli kilan en onemli ozelligi de bu :) Hersey gonlunce olsun yakupa selamlar .p

Gamsız,umursamaz ve çoğu kişiden daha samimi adam.

Bir yerlerden kopyala yapıştır yapılan birbirinin hemen hemen aynı konuları (başlıkları bile turkcellle bağlan hayata, hayata bağlan turkcellle, bağlan turkcellle hayata kıvamında olan konuları baz alıyorum) açan insanlardan farklı olarak adam her halinin fotoğrafını konu olarak açıyor. Herkesin tarzı farklı onunki de bu. En azından bi özgünlük var :honk: Saygı duymak lazım.
Çokça kıskanıldığı aşikar.
En güzel cevabı umursamayarak veriyor.
Biraz kromsu ama olsun be biz seni böle sevdik starss gardaş :honk:

stars forumdaki en klas insan, ben de o bahsedilen umursamama huyunu seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri