T.C. Numaranızı söylerken..

• Kullanıcı A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Bunu ezberleme biçiminizin zeka türüyle bir ilgisi vardı. Hatta gittim şimdi baktım ve benim ezberleme biçimimin matematiksel ve sosyal zekaya işaret ettiğini öğrendim :d matematik mi hadi len jfjf

Son düzenleme:
Kdmdkdkdflddl
Hala öyle söylüyorum ya
Hepsini ikili ikili söyleyip en sonda tek sayıyı söyleyince boynu bükük kalıyor gibi hissediyorum ya
2+2+2+2+1+2 diye söylüyorum.

O tek kalanı araya al bari yalnız kalmasın

Müzikal ve dilbilimsel zeka imiş benimkide ne alaka : p

Bunu ezberleme biçiminizin zeka türüyle ilgili bir ilgisi vardı. Hatta gittim şimdi baktım ve benim ezberleme biçimimin matematiksel ve sosyal zekaya işaret ettiğini öğrendim :d matematik mi hadi len jfjf
Ben tek tek söylüyorum hepsini seri şekilde..
Gerizekalılık işareti değildir umarım :)
Tabii anne ve babamın TC de ezbere biliyorum.. bu iyi bir şey bence aha.

Yazın.

0 900 43 31 036.

Ara beni tara beni. Üstüme elektrik süpürkesidir, katı meyve sıkacağı, filam alın ben öderim. Katı meyve sıkacağı derken, o yumuşak meyve sıkacağıdır. Mesela içi kurumuş nar, nasıl sıkacaksın? Su çıkmaz ki ondan.

Mesela muz. Muz, tek başına sıkılmaz, yumuşak meyveleri sıkarken hem lezzet, hem kıvam versin diye birlikte sıkılır. Muz suyu duydunuz mu? O, muzlu süttür. Süt hem sıvı hem yumuşaktır.

• Hımm
Tepkiler: ne
2–1-2-1-2-1-2 maç skoru gibi ezberlfjl

3-3-3-2 olarak ezberlemişim

Ben tek tek söylüyorum hepsini seri şekilde..
Gerizekalılık işareti değildir umarım :)
Tabii anne ve babamın TC de ezbere biliyorum.. bu iyi bir şey bence aha.

baktım bulamadım kckf ama tek tek ezberleyen kişiler üzerine epey mizah yapılmış kfjf ardışıksa ya da ardışık olmaya yakınsa rakamlar tek tek ezberlenmesi çok mantıklı.
Ay benim de müthiş bir telefon hafızam var, bütün ailemin cep telefonlarını ve ev telefonlarını (evet hala kullanıyorlar, düne kadar bizim de vardı jfjf) ezbere biliyorum.

Bunu ezberleme biçiminizin zeka türüyle bir ilgisi vardı. Hatta gittim şimdi baktım ve benim ezberleme biçimimin matematiksel ve sosyal zekaya işaret ettiğini öğrendim :d matematik mi hadi len jfjf

o konuda şöyle yazmıştım.

en basiti ve simetrisi 2 + 2 + 3 + 2 + 2 şeklindeyken, listeye ısrarla dahil etmiyorlar. liste dışıyız.

bu konuya da bakıyorum, yine bu şekil ezberleyen çıkmamış. rezillik.
biraz estetik kaygınız olsun, basit düşünün.

4+4+2 olarak ezberledim.
Gbt'na denk geldiğimde memur arkadaşlar tuhaf bi şekilde sorgularken şaşırıyor.

Ne zaman 2...2 veya 3.3 söylesem karıştırıyorum : )

o konuda şöyle yazmıştım.

bu konuya da bakıyorum, yine bu şekil ezberleyen çıkmamış. rezillik.
biraz estetik kaygınız olsun, basit düşünün.

En sinir olduğum şeyi söylüyorum; mesela tc’mi söylüyorum, tekrar ediyorlar ama benim ezberlediğim bloklar şeklinde değil, o zaman diyorum ki “ben tekrar edeyim, siz kontrol edin” biri çıkar senin gibi estetik kaygılarla bunu o şekilde tekrar ederse ben ne yapacağımı bilemem… estetik kaygılar kapatılsın…

Ben neymişim bana da bak hemen fjjfjf

genellikle müzikal ve dilbilimsel zekası güçlü bireylere aittir. Kendilerini ifade etme konusunda çok başarılıdırlar.

öyle diyorlar, yap işte analizini :D

1772971535871.png

Geri