Swarm Nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü

Swarm Nedir Ne İşe Yarar ?

Swarm, Foursquare tarafından geliştirilen mesajlaşma (chat) uygulamasıdır. Swarm ile hangi arkadaşınızın yakınınızda olduğunu ve daha sonra takılmak istediğiniz arkadaşınızı kolaylıkla görebilirsiniz. Bu uygulamayı diğer chat uygulamalarından ayıran özellik arkadaşlarınızın size ne kadar uzaklıkta olduğunu göstermesidir.

Swarm Nasıl Kullanılır ?
Giriş yapma ;
Uygulamaya Facebook’tan,Foursquare’dan ve mail adresinizden giriş yapabilirsiniz.
swarm-giri%C5%9F-162x270.png

Check In Yapma ;
İşaretli kısıma dokunarak check in yapabilirsiniz.
check-in-162x270.png

Bildirimlere Bakma;
İşaretli kısıma dokunarak bildirimlerinize bakabilirsiniz.
bildirimler-162x270.png

Profile Bakma ;
İşaretli kısıma dokunarak profilinize bakabilirsiniz.
profile-bakmak-162x270.png

Profil Görünümü Ve Arkadaş Ekleme,Ayarlara Bakma ;
İşaretli kısımlara dokunarak sırasıyla arkadaş ekleyebilir ve ayarlarınıza bakabilirsiniz.
profil-162x270.png

Ayarlardan Görünüm ;
ayarlar-162x270.png

Arkadaş Ekleme ;
arkada%C5%9F-eklemearama-162x270.png

Uygulamanın Özellikleri ;

• Check In yapma
  • Konumunuzdaki arkadaşlarınızı görebilmek
  • Plan yapmak

Gereksiz icatlar işte. Hava atmak için yer bildirimi yapmak. Hiç işi gücü yok milletin.

Ben severek kulanıyorum, gitmeden önce gideceğin yerin planını bile yapabiliyorsun arkadaşlarınla.

Foursquare'nin yeni versiyonu. Tek işi yer bildirimi yapmak değil, gideceğiniz yerle ilgili bilgi sahibi olmak, orası ile ilgili görüşleri okumak, geri bildirimler almaktır.
Örneğin; Foursquare sayesinde, Yusufpaşa'daki Simit Sarayı'ın tuvalet kapısının kilit numarasını bile öğrenmiş, personele sormama gerek kalmamıştır.

Site üzerinde ek uygulamalar çalıştırabilmek te mümkün. Mesela benim kullandığım zamanlarda Foursquare'nin içinde Songkick isimli bir uygulama vardı. Etrafımdaki konser veya etkinlikleri otomatik olarak bana gönderiyordu. Online bilet bile alabiliyordum. Aynı şekilde etraftaki Wi-Fi noktalarını gösteren uygulamalar da mevcuttu içerisinde.

Öyle yer bilidirimi yapmaya yarayan bir program deyip kestirip atmak yanlış bence. Çok işe yarıyor.

afjlşhdasjlş

Kullanmadan önce düşünmek lazım şu saatte neden ordasın kavgaları yaşamamak için ;)

Gittiğin mekanda çok tatlı bir kız var ..
Yanına da gitmene mani şeyler söz konusu ..
İşte swarm elinden tutan anahtar ;)

Gittigin yerleri ben burdayim diye duyurma araci.

Bazen gitmedigin gecerken swarmladigin yerlerde oluyo :D

Deniyim dedim de tum işsizler seni bulup arkdslik istegi gonderio
Gereksiz

sevgiliyi takip etmek icin guzel bi uygulama bence;p
yeni acilan mekanlar hakkinda bilgi almak, nerde ne yapilir ogrenmek, mekana gitmis kisilerin tavsiyelerini okuyup fikir sahibi olmak adina kullanilabilen ve gayet de guzel olan uygulama.
sadece ne amacla kullanacaginizi bilin yeter : )

Geri