Suyun üzerinde nasıl durabilirim? Nasıl Suyun üstünde kalınır?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
suyun üstünde kalma, suyun üstünde durma, nasıl suyun üstünde durabilirim, nasıl suyun üstünde kalabilirim, suyun üstünde nasıl kalınır, uzun süre suyun üstünde nasıl kalınır, uzun süre suyun üstünde kalma, nasıl suyun üstünde durulur,

Bizler aslında suda batan canlılar değiliz. İç organlarımızda bulunan hava nedeniyle su üstünde çok rahat bir şekilde, hiç hareket etmeden durabiliriz. Eğer suda batıyorsak bunun tek nedeni yaşadığımız panik ve heyecandır. Vücudumuzdaki havayı yavaşça dışarı verirsek yavaşça batmaya başlarız. Bundan sonra yapmaya başlayacağımız ilk şey yakalama hareketleri ile su yüzeyinde durmak. Aynı şekilde ayağımızla yaptığımız makas hareketleri ile de suyun üzerinde durabiliriz. Suya karşı olan korku ve heyecanımızı yendikten sonra hiç bir şey yapmadan bile sırtüstü suda durabiliriz. Rahat bir şekilde nefes alarak kolaylıkla bunu başarabiliriz.

Bir mersinli olarak çok iyi yüzme bilmiyorum ve kendimi kınıyorum şuan. Boyumu aşan yere gidip biraz yüzdükten sonra heycan başlıyor dönüşüm çok hızlı oluyor :D

Olabildiğince sakin ve stressiz olmak önemli. Panik batırıyor .)

Duzenli nefes alis verisleri ve panik yapmazsaniz kalabilirsiniz ;d

Ohooo sizin suyun yüzünde kalabilmeyi yemini keşfettiniz ben yürümeye başladım yakında depar falan da düşünüyorum ama dalaklanmak var isin ucunda

Suyun üzerine çıkıyorsun ve orada kalıyorsun. Bunun nasılı mı olur :T:

[TWEET]1091071023225671680[/TWEET]

Ne alaka diyeceksiniz...

Çok alaka...

oturarak
otur bakalım ne olacak

Hz Isa yürümüs suyun üzerinde.

Öncelikle sakin ol. Daha sonra Haç pozisyonu al, kolların suyun içinde olsun ve yukarı aşağı salla minik minik. Bulunduğun herde başın dışarıda kalacak şekilde sabit durursun böyle. [emoji849]

Öncelikle sakin ol. Daha sonra Haç pozisyonu al, kolların suyun içinde olsun ve yukarı aşağı salla minik minik. Bulunduğun herde başın dışarıda kalacak şekilde sabit durursun böyle. [emoji849]
Haç pozisyonu yerine tuğra pozisyonu olsak olmaz mı

Kendini bırak durursun.

Ben de dalmayı beceremiyorum. Kafam aşağıda, popom dışarıda tepiniyorum, bir mm ilerleyemiyorum.

Geri