Sözlük Suya balıklama atlayamayan insan

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Herkes balık değil tabii ki :) olabilir böyle bir durum.
Bazıları burnunu tutup atlar.
Survivor izlerken fark ettim ve birkaç kişi çivileme atlıyor suya ve büyük zaman kaybı.
- ben iki salto, üç parende atıp giriyorum.
Eski lakabım balıkoviç :) ahah

Ben standart da atlayamiyorum.

Yuzme bilmiyorum.

geçen yaz olimpostaydım ya da çıralıdaydım galiba şimdi eminde olamadım ama güneydeyim işte slslsji
herkes takribi 6 metreden balıklama atlıyor çıktım kayalığa ben de atladım. neyse ikinci sefere atladığım sıra aniden bi korktum düzelmeye çalışırken çok ters bir pozisyona girdim billurlar zedelendi..
yüksekten ayak üstü atlamayın sakata gelmeyin : )

Balık burcu olsan yüzme bilirdin, anne karnında genlere ekleniyor..
Öğren kardeşim geç değil senin için.
Boyle birseyi de ilk defa duyuyorum ilgincmis.

Bizden gecmis artik.

her şeye balıklama atlamayı sevmeyen insanlardır...
hiç eksikliğini hissetmedim ama çok heves ettiğim oldu, ölürüm diye korkuyorum herhalde. balıklama atlayıp öldü, ne güzel haber başlığı.

Canim nasil isterse öyle atliyorum.

Rüyamda denize atliyordum .
Köpekbalıkları vardı ama hiç korkmadan yuzuyordum .
Onlar da ellesmedi hiç zaten

Konulara balıklama atlayabilen insan kadar beceriksiz olabilir.

Önce boy veriyorum sonra çıkıp atlıyorum..:D

ben bunu yapamıyorum. hem canım da istemiyor. canım böyle atlamak istese balık olurdum. alla alla.

Adanalı birisi için balıklama atlayamamak demeyelim de kaç m’den sonra çivilemeye dönersin diye sormalı xd

Adanalı birisi için balıklama atlayamamak demeyelim de kaç m’den sonra çivilemeye dönersin diye sormalı xd
Cemal Paşa kanalında öğrendim ben yüzmeyi :) bir el nizami, diğer el tokat çekerek yüzerdim ahah.
Sonrasında baraj kapaklarının orada yüzmeye başladık. Şimdi düşünüyorum da ne günlermiş.

Balıkmısınız siz
İnsanlama atlayın
Ben yüzme bilmiyorum tşk.
Kenardan kenardan tutunaraktan

bombalama atlayan kiz cekiciligi peki OOOooOoffffff

Namaza kalkıp balıklama konusuna mesaj atmış adam. Ben atlamıyorum. Saygın kimligime yakışmaz.

Geri