Sux

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konusunu sildirmiş olduğu için tekrar açıyorum.

yeterince tanımayan birine tuhaf gelebilir, gerçekten biraz tuhaf da birisi. değişik bir insan. gönülden az kişiyi sever ve sevdikleri için çok fazla şey feda eder. bu onu özel yapan yönlerden biri ama bence onun laneti de.
güzel insandır, güzel adamdır. benim için burası çok önemli, güzel bir dosttur da. bir dönem yaptığı meslekle ilgili olsa da gerek ağzı oldukça sıkıdır. birçok konuda bilgi sahibidir, ondan çok şey öğrendim. bence bu çok önemli.
özel birisi bana göre. alternatifin bu kadar bol olduğu bir çağda, bir insanın karanlığını da aydınlığı kadar seven insan azdır. bir insanı olduğu gibi kabul eden de öyle. yürekli bir insan bu sebepten ve birçok sebepten. kusuru yok mu??? az biraz. mesela fazla açık sözlü. fazla. kırıcı mı? belki. bana değil ama diğeri taifesinin alayına. cüretkar fazlaca.
kocaman kalp bırakıyorum buraya. her şey çok güzel olsun istiyorum onun için. umarım öyle de olur.

Kendisini taniyip guzel dostluguna sahit oldugum icin bende mutluyum larim.
Ilk zamanlar anliga foto attiginizda "aaa bulusup ne guzel egleniyorlar" diyip sonra " lan sevgili olmuslar yubbiii" dedigim gunu hic unutmicam..

Hayat ikinizede en guzelini getirsin. Sizi sefiyorum.

tanımayan birine tuhaf gelir demişsin, tanıyana çok mu normal şimdi? üyelik tarihini bilmiyorum ama forumda aktif olduğu ilk zamanlar imza niyetine her yorumunun altına 'eski günler geri gelmeyecek' minvalinde bir şeyler yazardı, ben de hep ne alaka abi* filan olurdum... bilmiyorum, şeytan tüyü var. arada seviyor gibi oluyorum, sonra ne lüzum var diyorum...

Sevdiceğine ve Sux a bir özür borcum var. Bu özrü çok içten diliyorum. Sizi kırdığım ve gereksiz bir tartışmaya girdiğim için çok üzgünüm. Allah daim etsin mutluluğunuzu.
Anlıktaki resimleriniz çok şeker :d

Aklı başında yorum yapan nadir insanlardan. Severim kendisini. Genel kültürü olan bir üyemiz. İki aklı başında olan insanın birlikteliği ayrı bir mutluluk verici.

@Larien ile çok uyumlu bir çift oldular ve ikisini de çok severim.
@Sux çok dürüst ve doğruyu söylemekten asla çekinmiyor.
Duyarlı ve çoğu zaman başkalarına yapılan haksızlığa bile karşı duruyor, kimse için de taviz vermiyor.

bir tarafta cannes ödülü sahipleri belli olmuşken ben de kendisine “thought you’d be beyond my imagination, but then i think again and you are way beyond my imagination” ödülünü takdim ediyorum.
benim biriciğim. benim alfam (hdjdh). benim canımın içisi. çiçeğim.

seksenler ergun plak, gülen gözler vecihi, 50 ilk öpücük henry, hedefim sensin zekeriya. e)hepsi. öyle seven bir adam.

3 centlik soyleminden oturu cok sinirlenmistim Allah var biraz da saydirdim ardindan. Ama sonrasinda ilimli tarafini gorduk, deger verdigimize deger vermesiyle daha da bir guzellesti sanki.

Çoğu zaman pozitif ve mantıklı yorumlarıyla dikkat çeken biri. Yazılarını okumadan geçmem.

tanışma hikayemiz dünyanın en mantıksız ama en eğlenceli tanışma hikayesi olabilir. hayır hayır biz burada uzun uzadıya yazışmadık, başka iletişim kanalı açmadık, numaralaşmadık. nasıl mı tanıştık?
tanışmamız bunun deliliği sebebiyle gerçekleşti, sanki başka türlü olamazdı, iyi ki böyle oldu.
bazen keşke daha önce tanısaydık birbirimizi dedik, belki her şey daha farklı olabilirdi, şahsi tarihimizde bu kadar gönlümüzü yoran şeyler yaşamazdık, daha farklı noktalarda olurduk vs vs. çünkü biz birbirimize çok iyi geldik, birbirimizi geliştirdik, ileriye taşıdık. çok sevdik. bazı şeyleri anlamlandırdık da. sonra ben diyorum ki “hayır tam olması gereken zamandı”, o buna katılmıyor, söyleniyor ama ben allah-lari gerginliğinden korktuğum için “hayırlısı böyleymiş” filan diyorum jfjf allah-lari gerginliği iyi olmuyor:d

neyse bence böyle iyi oldu. vecihim benim.

öpeceksen işte burdan:*

sucks'ın farklı bir yazım şekli

necip fazıl’a ait olduğu rivayet edilen o söze atıfla ‘gerçek bir sarraf’

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri