Sütsüz Çay Zayıflatıyor

• Kullanıcı Ajan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 1682 gün önce görüldü
13037436.jpg

Hindistan’da yapılan bir araştırma, çayın kilo vermeyi sağladığını gözler önüne serdi. Araştırmaya göre, çayda zayıflamaya yol açan theaflavins ve thearubigins maddelerinden yüksek oranda bulunuyor.

Devajit Borthakur adlı bilim adamına göre, çaya süt katıldığında bu maddeler etkisini kaybediyor. Çünkü inek sütündeki proteinler “yağlarla savaşan” theaflavins ve thearubigins maddelerini etkisiz hale getiriyor.

hintlilerr sütlee içiyolarmış demek zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:horsey:

Manyak bunlar :D ondan sonrada bişey çıkardık die havalara girerlermiş :D

sırada ne war acaba?:icon_yokcanim:

Bi Çayımız Var İçine Süt Ettiler , Ülkeleri Adına Reklamın Sütü Çayı Olmaz Düşünmüşlerdir...

Bende Bu Bilgi İşe Yarar Diye Eklemişim Maalesef...

olsun bilgi payalaştıkcaaa coğalır.:):)demmekkii öle ıçiyolarmış aslında bi denesem mi sütlüü çay:S çaylı süt:D
paylaşim için tskler:)

Esc hiç deneme mide bulandırıcı bişey olur heralde. ben zaten sütten nefret eden bi insanım ıykkk :D

Süt`mü Aman Öte Gitsin Kokusuna Dayanamam Yanımda Bile İçirmem...
Çay`ımızın Sütünü Çıkarmasınlar...

Ben Teşekkür Ederim , Gözlerinize Sağlık...

sütü sewerimdee çayııı pek sewmem benim içinn cokk zor olujakk aaaayy heycanlandımmm..:book:hemm zayıflarımda belkim:icon_yokcanim:

Hiç Deneme Bence Bu Diyet Hindu`lar İçin...

hemm süttüzz cayy diooo ama olsun mrk ettımmm tadınıı:lelele:

Esc :D Ben anne sütünü bile yeterli içmemişim :D bebeklikten gelen bi süt nefretliği :d hiç deneme öyle bişeyi :D

süüt içerimmm cokta sewerimm:sleep:karışmayınn uleeeyinn:P

Bunlar Sütsüz Çay Ama Demli Çok Buyrun Benden Sizlere Zinde Olursunuz... Afiyetle İçin...
(_)? , (_)?

Teşekkür ederiz quLara :) Esc sana gelince Sus bakim ne sütü yau :D

Hindistan`a Bir Uçak Bileti mi Dedin ?

Geri