ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Söylerseniz biliriz bay depresifEvet, nasıl yapılır!?
Böyle lüzumsuz tatlıları kim yapar?Söylerseniz biliriz bay depresif
Soğuk baklavaya nasıl bakıyorsun ?Böyle lüzumsuz tatlıları kim yapar?
Sütlü Nuriye baklava olamadığı için örselenmiş bir olgudur ve aşırı gereksizdir. Kaldı ki baklava denen olgu da kapıya konmayacak bir olgudur.
Boşverin bu işleri. Sütlü tatlı yapın.
Hayatımda böyle uyduruk şey görmedim. Çok güzel iteliyorlar millete.Soğuk baklavaya nasıl bakıyorsun ?
Asla uyduruk değil baklavayı hafifletmişler sadece önyargının cezası olsaydı içerdeydin şimdiHayatımda böyle uyduruk şey görmedim. Çok güzel iteliyorlar millete.
Damak zevkin -1 filan.Asla uyduruk değil baklavayı hafifletmişler sadece önyargının cezası olsaydı içerdeydin şimdi
Ağır şerbetli baklava olunca damak zevkimin yüzdesi mi yükselecek?Damak zevkin -1 filan.
Gerçekten de üzülmelisin.
Çot komit. Hanımefendi hanımefendi, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz?Ağır şerbetli baklava olunca damak zevkimin yüzdesi mi yükselecek?
Beyfendi bırakın sütlü nuriyeyi falan da bugün nasılsınız ? Ruhaniyetiniz nasıllar acaba ? Selülit kremleri tavsiye ediyorumÇot komit. Hanımefendi hanımefendi, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz?
Baklava zaten sevilecek bir olgu değildir. Lütfen 2 taneden fazla baklava yemeyin çünkü ben cebren 4 tane yedim selülit yaptı maalesef.