Susmayan Whatsapp Grupları

Konu sahibi son olarak 565 gün önce görüldü
Bayanlar varsa hele grupta susulmuyor bazen güzel oluyor bazen de cidden çığırından çıkıyor :p

Ben birinden çıktım bu sefer de herşeyden bir haber oluyorum ya ortası yok
Aslında gruba sart yok toplu mesaj tarih gönderiliyor whatsapptan

Telefondan oynadığım bir oyun var The Last Empire War Z adında hesabımda sağlam olunca bizim 2 yıldır birlikte oynadığımız bir ekip de var, cumadan pazara kadar susmuyor grup savaşlar yüzünden :şekil:

1 ay önce aile olarak bir whatsapp grubu kurmuşlardı. Bizim sülalenin bayanlarının maşallahı var. 1 hafta yazılanları okumadım 1000 küsürat mesaj oluşmuştu. O mesajlar sırasında telefonu yanımda taşımaktan pişmanlık duymuştum. Dedikodunun alası dönen gruplardır :)

Lise arkadaslarinin kurdugu grup:mrslkm:

ayyy ne hayırlı cumaları biter ne iyi bayramları... arada kaynar önemli mesajlar. biri bir şey der 10 kişi teşekkür eder. bak yine sinirlendim.: )))

Hiçbir whatsapp grubunda olmayışım bence kadınlığın en üst noktası.p dedikodu yok, 'dir dir yok. Mükemmelim sanırım

tek vatsap grubum var dışarı çıkacağımız zaman konuşuoz çekildiğimiz fotoları atıyoz başka bi konuşma yok:d erkek olmasının da etkisi vardır tabi

üç yıl önce ilk okul arkadaşlarımla yemek ayarladık, onlar kurmuşlar bir grup. akşama kadar hoş beş konuştuk, sonrasında ben yattım. zabaanan uyandım ki 1200 küsür mesaj var. oku Allah oku bitmiyor. sonra ki günlerde mesaj sayısı azaldı vs. derken şu an hiç mesaj yok :D gruptan çıkacağım, ayıp olmasın diye çıkamıyorum. napcam ben ya.

Grafikerler için oluşturulmuş bir gruptayım bende, 1 yıldan uzun bir süre oldu yanlış hatırlamıyorsam. İlk başlarda bayağı mesajlar dönüyordu, gün geçtikçe azaldı. Şimdiyse hiç kimse yazmıyor (: Bu grup olayı bi' anlık heves gibi geliyor bana..((:

Bir sürü grup var hepsi sessizde eş dost akraba derken en son birinin başlığını emine hariç herkes burada diye değişmişler o kadar yokum :d

Whatsapp olmasa bu insanlar ne b.k yiyecekti diye beni düşündüren durum.

Bizim zamanımızda MSN vardı grubu kurar bilgisayar kapanınca çıkardık. Şimdi telefonda dibimizde her şey :D kapanmıyorda

4 grup var bende,bir grubun sesiz sakin takılıyor,
3 grup gece gündüz susmuyorlar susun yeterrr diyesim var :p
okuyup yazmayıncada trip yiyiyorsun :hihi:

Geri