Sen hangi rüyalarin pesindesin sevgili benim gözüm uykularla kan davaliyken?Nasil kondu basin yastiga benim acim yoklamadan sol yanini?Gözüne ara sira bir hüzün ilismedi mi?Aklinin bi kösesinede mi sigamadim ben?Beni sende nereye biraktin,ben canima cigerime katarken seni?
Yok...Gurur degil seninkisi...Bu suskunlugun sebebi kirginlik olamaz.Onca sözün ve onca senenin hakettigi bu degil...İyimser yanlarim cürüyor sen kaybindan.Beklemek cok aci sen bilemezsin sevgili...Yolun sonuna mi geldik diyorum aglaya aglaya kendime.Ben sensiz bir hayati hic düsünmedim ki...Gözümü seninle actim ben,senin sesinle uyudum ve senin gülüsünle uyandim hep...Ne yani artik sadece hayalim misin simdi?Ben seni gecmiste bir ani olarak birakamam ki...
Biz seninle ne güzel gülerdik oysa...Bu icime cöreklenen aciyi ve yüzüme düsen hicrani sevmedim...Eskiden gülmekten cenem agrirdi seninleyken.Simdilerde her zerrem can veriyor sensizlikten.Ben o sesini her hücreme ezberletmisken simdi nasil sustururum sevgili?
Bir zamanlar herseyindim senin.Yastiga basini koydugunda hayallerinin basrolü benimdi.Düslerimiz vardi.Mutlulukla uyuyakaldigimiz gecelerimiz...Simdi degisen ne?Benim gecelerim neden yangin yeri?Ve bu koca bosluk neyin nesi?Sen hangi gecelere göz yumdun sevgili?Gün aydin mi sana o gecelerin sonunda?Benim her yeni günüm seninle güzeldi...Gözünü acinca o tatli,uyku mahmuru halinle 'Günaydin Sevdam' diyen sevgi dolu adam nerede?
Canim nasil aciyor bir bilsen...Seninle gectigimiz yerlerden gecerken sana ciglik cigliga yalvariyorum 'Gel' diye...Duymuyorsun...İcten ice akiyor gözyaslarim,her adimda ölüyorum...Bilseydim seni kaybedecegimi sallar miydim sana o eli?Ben nasil yürürüm artik bu yollarda?Ve nasil sigarim bu sehre söyler misin sevgili?Ben İstanbul'a Sen varsin diye asikken,Sen Ankara'yi gönül hanenden sildin mi?
Sabah oluyor sevgili...Hani o uykusuz gecenin sabahi seni getirmisti bana.Yüzümü severek uyutmustun beni omzunda...Söyle bana hangi yastiga deger basim?O toprak yolda,o hep onu daha cok seviyorsun diye kiskandigim arabanda,o utanarak bakamayisim sana ve titrememiz ilk günkü gibi heyecanla...Söyle gelmeyecek mi aklina?Onca kirlenmis ask varken yakisti mi bu son masum askimiza?Nasil avutayim kendimi?Nasil dayanayim?Hangi gün seni bana getirecek?Yada hangi gece düslerim düslerine degecek?Bu kadari cok fazla...Ben sensizligi kaldiramam ki sevgili...
Boynumda kolyen kaldi...Elim degdikce kahroluyorum.Senden bana o cok sevdigin atkin ve kolyen yadigar mi kalacakti?Nasil dayanicam?Beni hangi kelimeler teselli edebilir ki onca yasanmisliktan sonra?İlk ask...İlk heyecanlar...İlk tuttugum el,ilk gözüme degen göz...Kokunu cigerime ceke ceke yasamak isterken,hasret kalmak neyin nesi?Kalp atislarini duydum gögsünde...Simdi el miyim ben o kalbe?En masumum,tertemizim,öle gebere sevdigim söylesene sen nasil kiydin bize?
Cok pismanim...Canimdan can sökülüyor aklima geldikce.Biz seninle kavga edemedik ki hic.Susarak kirildik biz.Simdi lanet okuyorum dilime sustugu icin.Kirildiklarimda bile kirmamak icin susmalarima kahrediyorum.Hep anlat derdin,anlatamazdim ya icerlediklerimi...İnadima,gururuma sövüyorum simdi...Kirginim sana...Hemde cok...Yinede tek düsüncem... Anla iste öyle böyle sevmedim seni... Ben sustum...Sen sustun...Artik susmalarin yükü 'Biz'e agir mi geldi sevgili?
Yine cikip gelsen o asi yanlarinla...Gözüm yollarda kalsa hani.Boynuna sarilip hic utanmadan haykira haykira aglasam .Herseyi unutup,yine o bal gözlerinde hayat bulsam...Beni senden eksik etmesen olmaz mi sevgili...
Yinede kizamiyorum sana...Hicbirgün kötü söz düsmedi dilime senin adinla iliskili...Kirginim...Cok kirginim sana...Gururumu hice sayip kosardim bunca zamandir susmasaydin bana.İcime yoklugun sindi arindiramiyorum sevgili...Yine sensiz bir geceyi sabah ettim.Ve biliyorum bugünde düsmeyecek yolun ve gönlün bana...Duysan yakarislarimi...Duysan...Sen benim her AN'imdin.Nolur gecmisten bir ANİ olma...Beraber büyüdük,acilarimizi bölüstük,nelere gögüs gerdik biz...Ve hep ayni gülücükte bulustuk...Yazik degil mi onca zamana?Kabul edemem sendeki 'Hic'ligimi...Ben gururuma söz geciremedim,bari sen ona uyma.Ne olur sevgili...
Noir.