Survivor'da ünlüler ile gönüllüler ayrı adalarda yarışmıyor.

Konu sahibi son olarak 3803 gün önce görüldü
Survivor'da Ünlüler'le Gönüllüler aynı adada yarışıyor.
Google Maps'ten elde edilen veriler Survivor'da Ünlüler ile
Gönüllüler'in aynı adada farklı plajlarda yarıştığını
gösteriyor.
Yapımını ve sunumunu Acun
Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor
yarışması bu yıl da televizyon
izleyicisinin ilgisini çekmeyi
başardı.
Son 10 yılın en iyilerinden oluşan All Star karması
şampiyonluk için mücadele ediyor.. Survivor bu sene gene
Dominik’te çekiliyor. Blog yazarı Gurukafa’nın
Bilgimanya’ya dayandırdığı habere göre Survivor All Star
Dominik Cumhuriyeti’nin kuzeyinde diyebileceğimiz bir
bölgeye denk geliyor. Google Map yada Google Earth
uygulamasında ‘Playa Conda Samana’ diye
aratırsanız fotoğrafta en solda gördüğünüz plaja
ulaşırsınız. Google Earth ile bakınca Gönüllüler Adası ile
Ünlüler Adası arasında ( A noktası ile C noktası arasında )
plajdan yürüme yolu ile yaklaşık 760 metre mesafe var.
--Alıntıdır.

Normalde farklı ada diye mi geçiyor, bilmiyorum da.

Aynı zamanda Star Wars serisi de senaryo .. Yani yok klon savaşları, genişletilmiş evren falan yalan hep.
Hatta Truman Burbank, aslında Jim Carrey miş ..
Forrest Gump ta Elvis e ilham falan olmamış

Bunlar Garip Şeyler işte Sinema

[YOUTUBE]jczmeI3PCG8[/YOUTUBE]

bence yalan haber çünkü survivoru izlemeye gitmek serbest. Öyle olsa herkes farkederdi. İnsanlar oraya gitmek yasak sanıyor. Paran varsa belli sınıra kadar izleyebiliyorsun.

Bence de yalan haber eğer aynı ada olsaydı geçen sene tepelerde muz bulan ünlülerin gönüllülerinde bulması lazımdı ama bulamadılar..Aralarında km'ler olabilir ama aynı adada değiller o zaman ada birleşmesi de yalan olurdu ve kesinlikle bunca yıl ortaya çıkardı..

Bu ara acuna çamur atıyorlar her projesinde, kendiside söyledi zaten habertürk yalan haberler yapıyor hakkımda diye. Mahkemeden sonra görüşecekmiş :D

Radikalde de böyle bir haber gördüm ama doğruluğu hiç ilgilendirmedi beni :D.

Bu ara acuna çamur atıyorlar her projesinde, kendiside söyledi zaten habertürk yalan haberler yapıyor hakkımda diye. Mahkemeden sonra görüşecekmiş :D

Neydi o yarışma he ütopya ordaki mastürbasyon olayı gerçekti ama sonra videoyu kaldırdılar sitelerden çamur atılmadı yani.. :D

İyi ki yayınlanmadı yarışmadan çok millet videoları izledi daha çok reyting çekti görüntüler.. :D
işte 7/24 canlı izlendiği için görüntüleri net üzerinden alıp habertürk yayınlamış, Acun illuminati zaten görüntüleri 4 saat içinde kaldırttı her yerden :D

Eski yıllara ait survivor'da ada isimlerini veriyorlardı giriş bölümlerinde kuş bakışı adadan adaya geçiş yapıyorlardı. Bu sene yok sanırım bu olay. Ada isimleri de bilinmiyor sanırım, aynı adada kalıyorlardır büyük ihtimal.

Haberi geniş paylaşsaydınız keşke, gurukafa ve bilgimanya.com geniş çaplı araştırmış.

survivor-2012-cekildigi-ada-sahil-579x316.jpg

survivor-adasi-3-1024x663.jpg

kjDpBr.jpg

vgDV5p.jpg

Yarışmaların yapıldığı bölüm:

survivor-2012-cekildigi-ada-sahil-2-579x316.jpg

Bunlar önemli değilde cidden yemek veriyorlar mı onu merak ediyorum. Evimizde, oturduğumuz yerde açken bir işi yapmaya üşeniyoruz enerjimiz olmuyor. Adamlar sabahın köründe aç oldukları halde (bi iki h.cevizi, bademi saymazsak) spor yapıyorlar ilginç.

Yemek konusunu bende merak ediyorum, açız diye ağlıyorlardı son bölümde :)
hatta acun istanbuldayken ordaki ekip aramış yemek verelim mi çok açız diyorlar diye doğruysa tabi

Yemek konusu bence de muamma eski oyunculardan biri hatta açıklama yapmıştı yemek veriyorlar diye Acun'da kızı mahkemeye vermişti ama iyi oynuyorlar rollerini dün böreğin dibine kadar yediler yetmedi ellerini yaladılar tok olsalar yapmazlardı..

Acuna camur atiyorlar bence, Survivor kadar hic bir program bu zamana kadar tutmadi diye.
Hep yalan bunlar :)

doğru gerçi izlerken o heyecanı,zevki verebilmesi önemli olan.

TV 8 'i ayakta tutan Acun'un en büyük tiyatrosudur ..

Geri