Kuzey
Platin Üye
-
-
-
-
-
-
Survivor Anna Babkova Kimdir?
Ülkemizde Son Osmanlı Yandım Ali filmi ile tanınan aslen Harkov, Ukraynalı olan Anna Babkova, 19 Ekim 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. Oyuncu kimliği yanında aynı zamanda mankenlikte yapan ve kariyerine ilk manken olarak adım atan Anna Babkova, elektrik mühendisi bir baba ile koro yönetmeni olan bir annenin kızıdır.
Ukrayna’da doğmuş olmasına karşın kökenleri bakımından Kafkasya’dan buraya göç eden Babkova ailesi, henüz beş yaşında iken kızlarını müzik eğitimine yönlendirmiş ve çok genç yaşlarda sanat yaşamına adım atmıştır. İlk olarak 17 yaşında iken fotomodelliğe başlamış, profesyonel fotoğraflarını yine bu dönem de vermiştir.
Anna Babkova Kimdir? Kısaca Hayatı ve Kariyeri
Fotomodel olarak adım attığı kariyerinde aynı dönem içerisinde televizyon ekranlarında çeşitli yapımlarda yer alarak görünmeye başlayan Anna Babkova, 2006 yılında Türkiye’den aldığı teklif ile ülkesinden ayrılmıştır. Son Osmanlı Yandım Ali filmi için Türkiye’ye gelen Anna Babkova, bu film yanı sıra Türkiye’de bulunduğu dönemde pek çok reklam filminde de kamera karşısına geçmiştir.
Ukrayna’da bulunduğu dönemde Uluslararası İlişkiler eğitimi almış aynı zamanda dört farklı dili aktif olarak konuşmaya başlamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali filminde Kenan İmirzalıoğlu gibi isimler ile kamera karşısına geçen Babkova, Türkiye’de çalışma izni olmadığı ortaya çıktıktan sonra sınır dışı edilmiştir. Ülkesine döndükten sonra oyunculuk ve modellik kariyerini sürdüren Babkova’nın ilerleyen yıllarda yeniden Türkiye’ye dönüş yaptığı bilinmektedir.