Survivor 2020 Ünlüler

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1210 gün önce görüldü
2020-survivor-unluler-takimi-kadrosu.jpg

Bu seneki ünlüler takımı
Egosuz takım. Çok kaliteli insanlar var.

Burada mert isimli yarismaci kadar itici cok az yarismaci gordum.

Her sene Gönüllüler takımını tutardım, bu sene Ersin olduğu için Ünlüler'ciyim.

Ha bi elesinler direk cayarım shsh.

Tarihi fark attılar :d kuduruyorlar gönüllüler çok eğlenceli :d

Kız o topuzlu kafayı göndersinler, Gönüllüler küllerinden doğar.

Bittik, öldük, mahvolduk kelimelerini aşılayıp duruyor takıma.
Ardahanı mı diyorsun ay hepsi çok uyuz ya cinsler şov yapıyorlar full ama bi halta yaradıkları yok bu kafayla da yapamazlar boş konuşmayı bırakıp kazanmayı istemeleri lazım .
Sercan Yildirim biseyler yapabiliyormu bari?
Tabi ki takımda kimse kötü değil fişek gibi hepsi kemik kadroyla daha çok ezerler gönüllüleri bu sene ki kadroya bayıldım geçen senelerde izlemezdim pek bu sene kaçırmıyorum

Ünlüler takımını değil ama Berkan'ı beğeniyorum ( :

Bizim Adanalı çocuk da iş yok mu ya. O hangi takımda, annem söylenip duruyor.

Bizim Adanalı çocuk da iş yok mu ya. O hangi takımda, annem söylenip duruyor.
Ardahan adı. En cinsi een iticisi de . gönüllülerde ünlülerde olsa izlemezdim bile :d o yasin burak evrim nisa bir tane sempatik insan yok .
seçmece karpuz gibi hepsi hani eve getirirsin bir bakarsın içleri kelek. Aynı öyleler.
Adanalı diye söylemiyorum bu arada gerçekten çok itici adam. Ama hızlı performans ıda idare eder.
Ne gömdüm be :d

Ben ünlüler takımını her zaman egolu, kibirli buluyorum. Hiç kanım kaynamaz. Her zaman gönüllü tarafı olurum. Babam gitse ünlülere yine taraf olmam.

ya Mert hoş adam da çok konuşuyor ya haklı haksız. Ünlülerin beyni gibi. Diğerleri o ne derse ona uyuyor.
Salıncak oyununda Berkan kaybedince Mert ve Sercan’ın çocuğa yardım etmeden gitmelerini görünce gülüyorum. Gerçi Berkan da hak ediyor.

aycanı tutuyorum burada güzel performanslar sergiliyor araştırdığımda alman kökenli futbolcu u19 türk milli takımına seçilmiş oynuyormuş uğur pektaşın yarışmanın başlarında sakatlıktan finiş olması meydanı merte bıraktı çok kapışıcakları aşikardı

Geri