Survivor 2016 Semih Öztürk

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Sakinliği sinir bozucu derecede olsada gönlüm onun birinci olmasından yana :d yarışmaalarda gayette iyi

SM-A700FD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu adama da bu adamı beğenen kişilere de hiçbir zaman anlam vereceğimi düşünmüyorum.
Karakter leş

ütopya hegomanyasını devam ettirmek isteyen bir adet kurretülaynı bulunan veya artık bulunmayan(bilinmiyor) sallanmalı,sakal okşamalı, yavaş tonlama konuşmaları olan mixer bi tip.

Gönüllüler takımının birlik olmasını engelleyen döl israfı.
Adamın grup olmada gözü yok, asıp kesmede gözü var, artislikten başka bildiği yok.. Sıkıyosa gelin yapın alın edin vs...
Çok laf, az iş felsefesi ile adada fazlalık yapan birey.

Herkesi korkutmayı başarmış helal olsun,favorim.

ah semihh ahh bu çocuk çok fena :D
yanımda olsa bi kaşık suda boğarım :asd: ütopyada da sevmezdim zaten :D

Böyle kötü bir karakter daha olamaz. Kavga çıksın , kimse kimseyi sevmesin hep tartışma olsun tek amacı. Halk böyle kötüleri seviyor hep.p

[YOUTUBE]tdmcvMC8wUU[/YOUTUBE]

Takipçilerinin ve fanlarının Reis diye hitap ettiği,uzayan sakalını kaşıyarak kendine özgü bir tavır oluşmasını sağlamış Survivor yarışmacısı.

Acunun sırf izlensin diye survivoré kattigi karakter.
Ama Semihin artisi iyi bir yarisan olmasi oldu. Ütopyadan sabikali bu yüzden sevemiyorum.
İsıni biliyor ama.

Evvela şunu bilin .. Orası Acun tiyatrosu ve her şey belli bir kurguda işliyor .. Her yarışmacının kendine has sözleşmesi var ve hepsi o sözleşme karşılığı belli bir ücerete oradalar ..
Kimin ne zaman gideceği haftalar öncesinden hesaplanıyor .. Tabi zaman zaman bu hesaplamalarda değişikliklere de gidilebiliyor ..
Kısacası Acun kimin gitmesini isterse onun yolunu yapıyor ..
Semih birleşmeye kadar kesinlikle gitmez hatta Kıbrıs'a kadar yolu var onun ..
Davranış şekline gelince her ne kadar o bir kaos yiyen olsa da karşısında ki andavallar da sağlam pabuçlar değiller, o yüzden istediğini giyip giyip çıkartabiliyor ayağından ..

Semih'i dışlayan o grup oldu ki daha ada yolunda Efecan isimli kırma bu niyetini belli etmişti .. Serkay adlı çakma Tarzan'da survivor tarihin en şerefsizce sözlerini söyleyerek Semih'e level atlatmıştır hatırlayın ;" Senin yemeğini yere dökeceğim oradan yiyeceksin Semih "

Eee kendisine bu kadar negatif yaklaşan insanlar da Semih'in arayıp bulamadığı ortamı hazırladılar salaklar .. Semih sevilesi bir tip değil ama karşısındakiler sevilmesine sebep oldular ..

Gönüllülerde ki 8 kişi sayesinde Semih'i tutuyorum ben :p

elime verseler döverim zırtabozu bi hayvana benzetiyom aklıma gelincek yazim :)))

halk oylamasında yine birinci olup
gizem kerimoğlunu riske atmamak için oy potansiyeli düşük zaferi söyler
gizem kerimoğlu,nihal,zafer eleme potası yüksek ihtimal.

tahmin tutmadı zafer değil gizem memiçi sokarak 3 kızı yarıştırdı
nihalin ismini duyduğu anda memiçin elenmemesine iç çekti.

zaferle kavga etmişler
ikiside diskalifiye edilebilir

Ütopyadan zaten ayrı bir gıcıklığım var kendilerini bende antipati uyandırdı.
Sadece şunu söyleyebilirim gerçekten zeki bir adam olduğuna inanıyorum gerek ütopyadaki sözleri seçmesi gerekse burdaki kelimeleri. Karşısındaki insanlar onu daha da yüceltiyor biraz dikkat etseler prim vermeseler Semih'e :/

yarın belli oluomuş heralde zaferle kavgası diskalifiye mevzusu
ütopyadaki tuncayıda koyacaklardı aslında şu sezona kavga eksik olmazdı

Geri