Survivor 2014 birincisi kim oldu ?

Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
survivor birincisi , survivorda kim birinci oldu , survivor birincisi kim , survivor ünlüler gönüllüler birincisi , survivor ünlüler gönüllülerde kim birinci oldu , survivor ünlüler gönüllüler birincisi kim , survivor birincisi 2014 , survivorda kim birinci oldu 2014 , survivor birincisi kim 2014 , survivor ünlüler gönüllüler birincisi 2014 , survivor ünlüler gönüllülerde kim birinci oldu 2014 , survivor ünlüler gönüllüler birincisi kim 2014 , survivor gökhan , survivor turabi , survivor birinci kim , survivor 1. kim , 19 haziran survivor , 20 haziran survivor , survivor izle , survivor kim gitti? , survivor kim elendi?

Survivor ünlüler gönüllülerde büyük finale Gökhan ve Turabi kaldı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının birincisi Turabi oldu.

Hahahah konuyu ilk acan oluyum diye yillari sasiran Ulvi :D

yok arkadasla sohbet ediyoduk dalmısım :p

Arkadasl sohbet ederken konumu acilir

her işten kastın ne bilmiyorum ama yaparım

Ben Onun Almasini Istiyordum.. Gòkhanda Haketti Fakat Turabi Almaliydi ve Aldi

Bu yarışmada finale geldikten sonra işin sms oylarına kalması yarışmaya olan güvenimi boşa çıkartıyor.
Yahu o kadar oyunlar oynanıyor 2 kişi kalınca finale uygun bi oyun bulunamıyor mu ? Sms nedir yahu ?
10 kişiden 8 i Turabiyi sevmez , itici , ukala kro bilmem ne der ama yarışmayı kazanan yine Turabi olur.

Ünlüler zaten orda kaldıkları gün boyunca para alıyorlar birinci olmayacakları zaten belli :)

Aslında sms oylaması gayet adil bir sistem.. diyelim finalde 1.yi seçmek için sms değilde bir final oyunu yapıldı.. belki yarışmacılardan biri o gün formda değildir, belki o oyun ona göre değildir, veya o günlerde sakatlık geçiriyordur, yani 1.nin tek bir oyuna göre belirlenmesi pek doğru bir seçim yolu değil.. halk survivor ı izliyor, ona göre tüm maçlardaki performansa, karakter özelliklerine vs. bakarak oylarını versinler ki zaten böyle oluyor..finalde tek bir maça göre şampiyonun belirlenmesi doğru olmaz..

nasil zevk alabiliyorsunuz bunu izlemekten?

Geri