Sürücü Bulunamadı Hatası

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Öncelikle bilgisayar modelini vereyim

Samsung NP3530EC-U02TR
İşletim sistemi Win7

Sorun: Bios güncellemesinden dolayı pc pert oldu. Usb'den format atmaya kalkınca kurulum esnasında disk seçme bölümünde ''sürücü bulunamadı'' hatası alıyorum. Çeşitli yöntemler denedim, sanırım anakart ve bilgisayar modeline göre sata driver kurmam gerekiyormuş. Bir kaç driver indirdim denedim uyumsuzluk nedeniyle kabul etmedi.

Sorunu tam anlayabilmeniz için video atıyorum.

[YOUTUBE]yBIqKs6gi2g[/YOUTUBE]

Bi el atın, bu sorunu nasıl çözebiliriz? Pc'nin anakart modelini nasıl öğrenebiliriz?

Arka kapağı açın, anakart üstünde modeli yazar.

Edit. Aman diyim vidaları yalama etme açarken.

Edit2. 15.6 Series 3 Notebook 500GB HDD NP3530EC (NP3530EC-A0CDX) | Support | SAMSUNG UK bu linkteki driver'ları da inceleyebilirsin.

Pc benim değil. Samsung pc'leri hiç açmadım. Temiz bir sökme işlemi yapamam sorumluluk alamam şu an, garanti kapsamında sanırım pc. Kendi sitesine de baktım driver bulamadım. Ya bu sorunu farklı yöntemle çözecez ya da nokta atışıyla ana kart modelini bulacağız. Yabancı sitelere de baktım bir Allah'ın kulu anakart modelini yazmamış. Garanti yolu gözüktü gibi.

Pc benim değil. Samsung pc'leri hiç açmadım. Temiz bir sökme işlemi yapamam sorumluluk alamam şu an, garanti kapsamında sanırım pc. Kendi sitesine de baktım driver bulamadım. Ya bu sorunu farklı yöntemle çözecez ya da nokta atışıyla ana kart modelini bulacağız. Yabancı sitelere de baktım bir Allah'ın kulu anakart modelini yazmamış. Garanti yolu gözüktü gibi.

Garanti işkencedir. Samsung'da böyle bir uygulama var mı bilmiyorum ama, Asus Support'ta Seri numarasını vererek internet üzerinden gerekli yardımı alabiliyorsun. Şahsen W8.1'e güncellemeden sonra DPI sorunu yaşadım ve Asus Support üzerinden seri numarası ile nokta atışı BIOS ve Ekran kartı driver'ları için DL linki verdiler.

Garanti işkencedir. Samsung'da böyle bir uygulama var mı bilmiyorum ama, Asus Support'ta Seri numarasını vererek internet üzerinden gerekli yardımı alabiliyorsun. Şahsen W8.1'e güncellemeden sonra DPI sorunu yaşadım ve Asus Support üzerinden seri numarası ile nokta atışı BIOS ve Ekran kartı driver'ları için DL linki verdiler.

Bi de o yolu deneyelim, bi mail atayım bakalım yardımcı olurlar belki. Teşekkür ettim.

Geri