Suruç patlamasındaki kırmızılı kadın

Konu sahibi son olarak 930 gün önce görüldü
inandırıcı geliyor, ayrıntılara inilmesi gerekiyor bazı şeylerde olay patladığı an hemen birileri akp dedi birileri hdp,pkk dedi birileri ışid dedi ülke tamamen ayrıştı birbirinden.

Linkte sıkıntı yok açılıyor bende fakat youtube linki varmı acaba bulamadım, paylaşımı kolay olur merak edenlere izletiriz.

Latte , bende ve Jose 'de açıldı. Linki kontrol ettim sorun yok gibi. Eğer Link açılmıyor şikayetleri gelirse başka bir siteden temin etmeye çalışırım ama sen de pc ayarlarına bir bak istersen.

Bende siyah bir ekran çıkıyor ortada bir play tuşu,ama ne kadar basarsam basayım çalışmıyor.
Pek de anlamam açıkçası pc işlerinden Hayta.
Youtube ya da başka link varsa paylaşırsan sevinirim.
Zahmet olmassa tabi ki.:cici:

Evet indirdim ve izledim Hayta,teşekkür ederim.Anlam yüklenilmesi gereken şeyler ''kırmızılı kadınlar'' değil ki bence.Her olayın başka bir kahramanı var,herşeyden önce hepsinin ana kaynağı başka tabi.Biraz tesadüf gibi,biraz da inandırıcı.Bilemedim doğrusu.

Pankarttaki gölge oluşumu dikkatimi çekti tekrar tekrar izlerken .s
Neyse yahu

Şimdi, daha olayların faili bulunmadan bir sürü katil bulduk, bir sürü suçlu bulduk Latte .
Bu olaylar basit hesaplaşmaların dışında bana göre büyük planların , projelerin adımları.
Ölenlerin günahı suçu yok. Allah rahmet eylesin. ( PKK sempatizanları varsa iyi dilekler yazamam )

Bu olaydaki kadın belki sıradan biri, belki de gerçekten fitili ateşleyen biri ; bilemem.
Bildiğim tel şey ise bu tür olayların büyük planların evrilmesinde kullanıdığı.

Tabi ki bilmediğimiz neler vardır,doğru söylüyorsun Hayta.Büyük planlar,bazı şeylerin örtbas edilmesi vs.
Benim demek istediğim,resmin tamamına bakmamız gerektiği.
O kadın fitili çekti veya başkası.Bizim,daha doğrusu hükümetin önüne geçmesi gereken şey o fitilin fikrinin sahipleri.
Bizim ülkemizde suudi kralı öldüğünde yas ilan edilir,kendi çocuklarımız öldüğünde sadece ''lanetliyorum'' denilir.
Ben bunlara deli oluyorum.Yoksa şu saptama,kimseye bir şey kazandırmaz.

Yav gitti 32 tane genç. Hangi görüşten, milletten, ırktan, ideolojiden olurlarsa olsunlar. Orda slogan atarken parçalarına ayrıldılar. Attıkları sloganı bile dinlemedim. Ezbere bir şeylerdir... Parçaladılar ya!!! Zalimler...

Rte'nin akıl almaz teorilerine inanan grup buna da inandı.

Giden gençlerin sayısı daha da artacak eğer bazıları gözünü açmazsa.Bunları tepemize çıkaranların körlüğü bunlar hep.Neye ve kime bağnazlıktır bu? Adam senin gözünün içine baka baka senin yaşadığın yere sadece kendisi için hükmediyor,sense hala ''ıstırırım,yalarım'' zihniyetindesin.
Rezalet bu.

detaylarda kırmızılı kadın olabilirde olmayabilirde.

Kırmızı değil eflatunda olabilir. Detayları incelemek elbette lazım ama asıl önemli konu o kırmızı kadının fitilini ateşlediği o bomba değil, ondan sonra olacakların fitilini o gün artık kırmızılı mı başka kadın mı kimse, onun fitilini ateşlemiş olması.

Geri