Soğuk Kahve
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
Sizce bunlar tesaduf mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya birisi anlatir mi bana da![]()
fatma'nın oğlu odtü yü gazanmış
ya birisi anlatir mi bana da![]()
Güzelim anlatacak pek bir şey yok .. Şu anda bol bol spekülasyon var sadece ..
Kendi adıma ODTÜ öğrencilerinin 2 dakika sonra suruç pankartı açtıklarına inanmıyorum ortada bir kaynak yok ..
Olaylara biraz uzaklaşarak bakarsak eğer, bu olayların hangi partiye oy kazandıracağı açıktır .. Son seçimlerde milletin şamarını yiyen tayyip'in kaos lideri olduğunu ve fitneden beslendiğini hatırlarsak eğer, bu yaşananlara çok şaşırmamak gerek ..
yani Kahve diyor ki Hdp-liler yapti sen diyon k Tayyip yaptirdi. dogru mu
anladim abi?
Her ikisi de olabilir ama hdp'nin yapma ihtimali çok az zira OYLARINI YÜKSELTMİŞ BİR PARTİ NEDEN KENDİNİ HEDEF GÖSTERTECEK VE RİSKE SOKACAK BİR HAMLE YAPSIN .. Zaten akepeyi köşeye sıkıştırmış durumdalar, zaten doğu ve güneydoğuyu silme almışlar, zaten iki yıldır silahlı eylemlerden uzaklaşmışlarken kendi insanlarını kendi insanlarına ORTAYA ÇIKACAKLARINI BİLE BİLE neden öldürtsünler .. Bu kadar salak mı bunlar ?
Peki abi sence orda oldurulenler pkk-li mydi oyle ihtimal var mi aklinda
oyle dusunce oldu mu hic? ben nedense onlarin pkk-li olduguna inanmiyorum.
Bir de abi HDP hakkinda kisada olsa bilgi verir misin? benim tek bildigim
Akp ve Chp dir gerisini hic duymadim. Peki Chp-nin bunu yapma ihtimali
ne kadardir? bunu yaoarak Hdp ve Akp-i bir birine dusuremez mi?
Bak mesela sen Akp yapti diyon Kahve Hdp dimi. Simdiden ayirim basladi.
(not ben ne akp-liyim ne chp-li, sorumdan dolayi kimse hucuma gecmesin
bu ogrenmek amacli ve fikir paylasimidir)
Pkk komünizmle harmanlanmış sol tabanlı bir örgüttür .. O patlamada öldürülen gençlerinde illaki organik bir bağları vardı pkk'ya karşı çünkü düşmanımın düşmanı dostumdur düsturundan yola çıkarsak orada bulunanlar devlet aleyhtarı aktivist ve sempatizanlardı .. Yine de bu onların haince bir patlama ile öldürülmelerini meşru kılmaz .. Ben zaten bombalama eylemlerinin alayına karşı çıkan biriyimdir .. İnsanları topluca havaya uçurmak her zaman için masumların da riske atılması demektir ..
Hdp'ye gelince .. Hdp pkk'nın siyasi uzantısıdır .. Pkk'nın partisidir .. Son dönemde maskelerine rötuş yapsalar da pkk'nın istemediği hiç bir şeyi onlarda isteyemezler .. Akepe'nin berbat açılım politikası sonucu son on yılında güçlerine güç kattılar ve bir de özgürlüğü canilere de özgürlük sanan solcu hümanist tayfasının da desteğini alınca iyiden iyiye palazlandılar .. Hdp'nin zihin temelinde yatan tek bir amacı vardır o da Türkiye topraklarından ayrılan bağımsız bir kürdistan ülkesi .. Şimdi her ne kadar " bizim derdimiz bu değil " deseler de külliyen yalandır .. Etnik kökene dayalı siyasetin alasını onlar yapmaktalardır .. Eskiden genelde namazında niyazında olan, müteassıp Kürtler bunlara oy vermezlerdi ama akepe'nin sayesinde artık onlar da hdp'ye oy veriyorlar ..
Chp'nin bu saldırıyı yaptırtacak ne donanımı ne de hücresel bir örgütlenmesi söz konusu bile değildir .. Kaldı ki böyle bir ortam cehape'nin değil tayyibin işine gelir ..
Ben kesin olarak akepe yapmıştır diyemiyorum ama tayyibin kaostan beslendiğini ve bu saldırının akepenin oylarına yarayacağını söylüyorum ..
Abi cok guzel aciklamaydi tesekkur ederim.
Hdp bu yuzden demek ismi geciyor pkk-la alakali oldugu icin..
bunu simdi anladim. Chp-nin de ama oylari artarsa dikkat Chp-e yonelecek.
Akp-in artarsa ona yonelecek. Kisacasi isi saglama almislar.
Kim yapmissa oyle duzen kurmus ki Turkiyeyi bir birine dusurmegi basarmis simdiden.
Mirage pkk kendini vurdu başkasının üzerine atmak istedi anladın mı .d
Ben öyle olduğunu sanmıyorum ..
Hdpkk oylarını bu derece yükseltmişken NE GEREĞİ VARDI Kİ PKK BÖYLE BİR EYLEME GİRİŞSİN ?
Canlı bombaları kullanmak pkk'nın geleneksel eylem çeşitlerinden biriyken ve bu bilinirken NEDEN BU KADAR BARİZ bir eylem çeşidini seçsinler ?
pkk'nin içinde mitin bir çok adamının olduğunu da unutmayalım bu arada ..
@Mirage pkk kendini vurdu başkasının üzerine atmak istedi anladın mı .d