Sürpriz Fatura/ Turkcell

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
selamlar, herkese başıma gelen, bizzatihi yaşadiğim süpriz fatura adını vereceğim, yazıyı çok fazla dallandırıp budaklandırmadan, yazmak istiyorum.
şunu da ekleyeyim, biraz huyluyumdur bu tip konular da, arayip sordum borcum varmı yok mu diye sistemde görünen cihaz taksit borcunuz yok dendi. ses kayıtları ellerin de mevcuttur bütün konusmaların. ve aradan zaman geçip de faturayla karşılaşinca da teyit etmek istiyor insan.
10 yıldır kullandığım, turkcell'den faturama ek tarifeye cihaz aldım. 12 ay taksit ile her ay tıkır tıkır borcumu kesilen fatura tutarlarında çayır çayır ödedim. aradan tahmini 8/12 ay kadar bir süre geçtikten sonra 18 haziran da faturanız 170.4 krş, olmuş gibi bir mesaj aldım. aradim turkcell müşteri hizmetlerini 1 saat boyunca konustum. ve bu konusmalar hep, 5/6 kez kadar hep tekrarlandı ve sonuç alamadım. istediğim şey şu idi, geçmişe dönük faturalarımı istedim bana kesilen ve ödemiş oldugum tutarları görmek istedim (12 aylık bir süreçte her ay ne kadar ödediğimi nereden hatırlayabilirim?) bunu istememdeki amacım karşılaştırma yapıp tam anlamiyla emin olmak kafamdaki soru işaretlerinin yok olması idi. bana söylenen sistemden oluşan mükerrer bir hata nedeniyle sizden bir aylık cihazin taksidini tahsil edememişiz, buraya kadar sorun yok eğer böyle birşey benden kaynaklanmayan birşeyden ötürü bile olsa borçumuz borçtur buna itiraz etmem, etmezdim de, (170,4 tutarında da ödememi yaptim!) en doğal hakkım olarak bunu karşılaştirmak maksaydıyla kestikleri ve ödediğim faturaları defalarca istememe rağmen bana iletmediler, ve çözüm diyorum bu konuda şikayetim var bu konu da şikayet alamiyoruz? nasıl yani? beyefendi sistemde oluşan mükerrer hata diye eklendiği için şikayet alamiyoruz, iki gün sonra dönüş yapacağiz dediler yaklaşık olarak 20 gün kadar hiçbir dönüş olmadı tarafıma. 25 yıllık teknoloji devi bir şirkettin sistemin de mükerrer bir hata olması ve olayı düzgün yönetemediği müşteri memnuniyetini, sağlayamadiği için 10 yıldır da, bir müşterisi olduğum turkcelli, bir daha kullanmamak kaydıyla hattımı kapattirdim, numaramı başka bir operatöre taşıyarak.

eğer böyle bir işlem yaptiysaniz teyit edin yarın birgün süpriz bir fatura ile karşılaşmayin.
dipnot: (evimizde bulunan diğer hatları da, (4) yeni geçtiğim operatörden memnun olayim olmamayım onları da taşiyacağim.)
okuyanlara da teşekkürler, şimdiden.

.C

Son düzenleme:
şunu da ekleyim içimde kalmasın, teleses grup turkcellden bu cihazi alırken kasko da yaptırdım ve bana ordaki personel herşeyi karşılıyor kasko abi falan filan dedi. erkanı kırıldı, kasko da sadece %50 karşıladı. kasko da yaptırırken kesinlikle okuyun ben okumamiştim, o arkadaşın samimiyetine güvenerek.

şaşırmadım zaten :)

Böyle yaparak müşteri kaybeder, sonları gelmeye başlar. Herşeyin bir sonu vardır mutlaka. Ben müşteriyim parasını verdiğim hizmette kazık yiyeceksem neden kullanayim kafam da soru işareti kalacaksa içime şüphe düşecekse hattı taşıdım geriye kalanları da kapattiracagim.

Coldman bütün operatörler aynı aslında kısacası olay bu.

yeterli denetim olmadığından genel olarak en basitinden benzine yeri geliyor hafta iki kez zam yapılıyor, bir kaç kez herkes kontak kapatsa, bak bakayım bir daha şak diye zam yapabiliyorlar bizim halkımız sessiz kafasına vur elinden emeğini al.

Buraya bir çentik atıyorum okuyup rezalet puanı vereceğim. Geçmiş olsun :/

sağ olun teşekkür ederim.

Bana en son 2014 yilinda guzel bir yurt disi kazigi attilar 700 kusur lira fatura gelmisti. Odedim kapattirdim 5 senedir vodafone kullaniyorum. En cok abone kaybeden firma ve onune gecemiyorlar. Nedeni belli degil mi? Cok gecmis olsun Coldman

Bana en son 2014 yilinda guzel bir yurt disi kazigi attilar 700 kusur lira fatura gelmisti. Odedim kapattirdim 5 senedir vodafone kullaniyorum. En cok abone kaybeden firma ve onune gecemiyorlar. Nedeni belli degil mi? Cok gecmis olsun Coldman

maalesef, 25 yıllık bilgi birimini nasıl hiç edilir adlı calışma da oldu aslında bu, sistemde hata olmuş da muşmuş, mişmiş, geçiniz efendim gecenin bir yarısı mesaj geliyor ve 99,68 krş yaklaşık olarak neredeyse 1 yıl sonra, faturaya ekleniyor. 1 yıldır nerdeydin kardeşim? ayiptir sorması? arayip saatlerce dil döküyorum vaktimden oluyorum ve defalarca uğraşiyorum çözüm bulamiyorum. diğer operatörlere pahali ve dahası gereksiz paket içerikleri, çözüm odağindan uzak sorunu çözmeye değil daha da zaman kaybettirerek insanlara bıkkınlık getirip ne kitlersek kafalarında olmalari daha cok müşteri kaybettiricek.

size de geçmiş olsun, teşekkür ederim değerli yorumun için ayrıca.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: X
Türkiye'de ticaret mal satilinca biter. Dünyada bir ürün satın aldıktan sonra da hizmet almaya devam edersiniz ama bizim ülkemizde öyle değil. Ne yazikki tüketici korunmuyor. Keske sadece şikayet konusu olan şirket böyle olsa ne yazikki hepsi böyle.

Türkiye'de ticaret mal satilinca biter. Dünyada bir ürün satın aldıktan sonra da hizmet almaya devam edersiniz ama bizim ülkemizde öyle değil. Ne yazikki tüketici korunmuyor. Keske sadece şikayet konusu olan şirket böyle olsa ne yazikki hepsi böyle.

İstatistikler de en çok müşteri kaybı yaşayan olarak da listeye yerleşmelerine sasirmamalilar o zaman maalesef, bu konu da toplum olarak bilinç eksikliğimiz var.

Ben faturalı kullanırken öyle çok sürpriz bir fatura gelmedi. Ek paketler alırsam ödedim. Turkcell kendi başına pahalı zaten. Sürprize ihtiyaç duymuyorlar. skljs
Faturaya geçişler bile 75’ten başlıyor en kıytırığı

Dogalgaz aylik 129 iken 760 odemem gerektigini ogrendim bugun.... supriz boyle olur kepcukler nazariniz degdi hasetlikten...

avrupada ucuzdur knk tel faturaları
o arada gurbetçi: yoo 600 euro aylık tel faturası BRUH

Vodofone sınırsız alın, kafanızı değil, çayınızı karıştırın ;d

aylık : 170 TL
170’in içinde ne var? Benim sadece internet işime yarar. Ne saatlerce konuşma yaparım ne de mesajlaşma.

Geri