Sürpriz evlilik teklifi reddedilen genç

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
[YOUTUBE]wL4XdtPVnWY[/YOUTUBE]

Bknz: kemancının da bıyık altından sinsice gülmesi

surpriz yapmak istersiniz ama o size surpriz yapar. yani ava giderken avlanmis olursunuz.

dizi ve sinema sektorunun insanliga dayattigi bir model vardir. o model genelde ya zengindir, ya da romantiktir. her iki ozellige sahip olanlari da servis ederler. kadin ise kaprislidir, hep karar verici model olarak gosterilir. adam butun gun plan yapar, yollara cicekler doker, en pahali takılardan satin alir, hic denenmemis surprizleri planlar. en sonunda mutlaka ellerinde ciceklerle diz cokturulur. kadin da her daim kabul eder.

bunu izleyen insanlik, bu islerin hep boyle olmasi gerektigini dusunur, boyle yapmaya calisir ve sonucunun filmlerdeki gibi olumlu olacagini bekler.

hayir kardesim, size sunulan rol modeli taklit etmeyin. siz evlilik teklifi icin diz coktugunuzu sanarken, aslinda onurunuzu cokertmis oluyorsunuz.

diz cokmeyin, cokturmeyin. reddedilme ihtimali her zaman vardir. ben sahsen olumlu bir cevap beklerken hayal kirikligina ugradigim bir ani sosyal medyaya servis etmem. o kadar da degil kardesim. bugune kadar kesin bir durusla ayakta kalmisiz. birine gonul verecegiz de, vidyoya alacagiz, menfi cevap alacagiz, bir de onu internette yayinlayip gulup guldurecegiz oyle mi?

hicbir sebep icin diz cokmeyin, boyun egmeyin. ucunda ölüm bile olsa...

Bunlar sevgili olmadıklarını hala öğrenememişler. Daha doğrusu erkek tarafı, işi yanlış anlamış. Tam emin olmadığın birine teklif mi götürülür yahu. Zaten kız da çok çirkindi ;p

bu konuyu 3 ana unsurda incelemek istiyorum

*kemancı profosyonel. parayı peşin almış. koşullar ne olursa olsun çalmaya devam ediyor. bırakıp kaçabilirdi

*kız şişman ve bencil. son derece kaba. insanlıktan nasibini almamış. çiçeği alıp delikanlıyı rezil etmemek adına bu konuyu daha sonra konuşabilirdi

*delikanlı gözlüklü ve salak. özgüveni yüksek gözlüklülerden. normal şartlarda bu videoyu izlerken reddedildiğine şükretmesi gerekiyordu ancak bunun için yeterli kapasiteye sahip değil. b planı olması gerekiyordu. herkesin içinde çiçeği kadının kafasına saplayıp, beni sevmeyen kadını ben hiç sevemem diye şarkı patlatabilirdi.

Geri