suriyeye girme meraklısı müslümanlaradır..

Konu sahibi son olarak 1287 gün önce görüldü
yıllardır turk sılahlı kuvvetlerine kanla beslenen zihniyet olarak adlandırdınız. o zaman ki devlet adamlarına yada bakanlarına vekillerine devletin her hangi bir şahısına kanla beslenen onlar kanla besleniyorlar dediniz... kanla beslenmek nedemektir oncelikle onu sorgulamak lazım? kan nedir? vatanları birleştiren, devrim mücadelesini büyüten zaten kan değil midir? kan akıtan şahıs her zaman mücadelenin simgesidir. kan alan şahıs da kanla karnını doyuran iblistir.. şimdi soruyorum bugun suriyeye girme hevesi olan şahıslar? turkiyenin büyümesine mi sebebiyet verecek yoksa israil amerika projelerinin vermiş olduğu gorevleri mi yerine getiricez? sorgulamak lazım.. hadi aşırı müslüman arkadaşlarım samimi cvplarınızı bekliyorum..

Müslümanım ama Suriye'ye girmeyi desteklemiyorum ..
Bu politika bariz bir şekilde tayyip'in Amerikanın uşağı olduğunun kanıtıdır ..

Erdoğan'ın eşbaşkanı olduğu BOP ikinci ayağıdır.Aslında 2 ve 3.ayaklar birlikte yürütülüyor.Hem Suriye'de hem Türkiye'de.Son ayak İran.İşte orda kasacak biraz!

Zaten bu en başından beri belli olan bi plandi.
Hepimizin bildiği şey dile döküldü biz de duyduk.

Her halti referanduma götüren bunun için de t.c vatandaşlarına neden sormuyorlar? BOP projesi artık tamamen gözümüze sokuluyor. Asla tam bağımsız bir ülke olmadığımız gibi giderek daha da usaklik ediyoruz emperyalist lere. Dün İsrail karşısında Davos ta göz boyayanlar icin helal olsun diyenler bugün savaş cigirtkanligi yapıyorlar. .

Ben kesinlikle böyle bi savaşa da karşıyım çok meraklı olan önden gitsin. Çocuk oyuncağı sanıyorlar olan yine vatandaşlara olur. Bilal ya da burak askerlik mi yapmış hayatinda?

Savaşı zenginler çıkarır fakirler ölür.

Bu kadar basit.

Erdoğan'ın lafıyla değil savaşa ben kuyuya bile inmem..

Gidecek gitmeyede Türk halkının başına savaş belası açmadan gitse.. Suriyelileri boşa almadı belli içtende karıştıracak ülkeyi Allah sonumuzu hayır etsin..

tayyip için kefen giyenleri lütfen suriye sınırına yolluyalım... görelim :)

tayyip için kefen giyenleri lütfen suriye sınırına yolluyalım... görelim :)

Lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan, salon perdesini kefen niyetine üzerine saran polimcileri savaş meydanlarında görmeyi isterdim doğrusu ..

MİT aracılığıyla Suriye'ye silah sevkiyatı yapılırken, gelen ihbarları değerlendiren jandarmanın baskınıyla afişe olmuştu zaten her şey. Sonra yine MİT tarafından medyaya, sosyal medyaya algıyı değiştirmek ve "mazlumun yanındayız" mesajı vermek için Suriye'de çekildiği ileri sürülen binlerce fotoğraf dağıtıldı. Başbakan meydanlarda o resimlere atıfta bulunarak, yaptıklarının gayrimeşru olmadığını, Esad rejiminin kendi halkına zulmettiğini savundu.

v5fxhz.jpg

Son kayıtlara göre ise, Orta Doğu'da dönen oyunları, pazarlıkları takip eden yahut fikir yürütenler için bu kirli siyasetin neleri göze alabileceği, açıkça nasıl savaş çığırtkanlığı yapabileceği ortaya çıktı. Gün gelecek ve başbakan savaş suçlusu olarak yargılanacaktır. Demedi, demeyin.

Lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan, salon perdesini kefen niyetine üzerine saran polimcileri savaş meydanlarında görmeyi isterdim doğrusu ..

Şöyle kısa bir anektod paylaşayım, yaşanmış bir olay;

Arkadaşım büyük bir şevkle askere gitti, böyle vatan millet sakarya, yıkarız ezeriz geçeriz... Konvoya açılan taciz ateşi sonucu korkudan dili tutuldu.

Bu yani, bu kadar.

Geri