Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anladıysam Afgan olayım"Vatansever milletsavar" biri olarak bu gelecek olan Afganlar hali hazirda gelmis olan Suriyeliler ve de
Yeni Turkiye'nin insanlari icin Ccombo bir cozum paketi gerektigini dusunuyorum.
Tamam kitle imha silahi demiyorum ama icerde adamlari oldugu surece sizacaklar.
Zaten bu henuz kisik ates, once bizi bir kisik ateste yumusatip kivama getiriyolar biz yumusayip
suyumuzu biraktikdan sonra atesi harlamak sureti ile islemi tamamliyolar.
Nasil bir domestik hafta gecirdim de bu sekilde bir disavurum yasiyorum acaba ben.
Anladıysam Afgan olayım
. Bu fotoğraf aslında trol kapsamına giriyor anlaşılan o ki hala Türkiye’de kandırılacak saf canlı hücre mevcut ama troll da olsa dahi olacakları yalanlamaz durum ona gidiyor akpye gelince tek sorun o zaten yaptığının on katı fazlasıyla yıkmaya çalışıyor herkes bir alem ayrı bir kafada şimdi Türkiye Teksas gibi olmuş bu bir gerçek büyük bir istila geliyor Türk milletini çağdaş gelişmiş bir toplum düzeyine getirmek için Atatürk gibi ileri görüşlü insanlar yıllarca uğraştı az da olsa becerdi birde üstüne bu Suriyeli Afganlar geldimi bir 200 yıl daha geriye gider TürkiyeSizden kaynaklanmiyor benim ansilma esigim dusuk, bu arada hic yemek pisirmediniz sanirim onemli degil
benimki de deneysel zaten.
Soyle ki; Akp icin cozum bulunmazsa, ayaklanan suriyeliler, sinir kapisindaki (ki sadece suanda kapidalar)
afganlar,Kurtler, aleviler, sunniler, bir taraftan etnik fasist teror bir taraftan fanatik dinci teror
her yani sarmis olacak.
Mesele Suriyeliler Afganlilar ile birlikte "AKP".
Ve bizi yavas yavas alistiriyolar. Bunlar daha iyi gunlerimiz. Tansiyon cok yukselecek.
Ben de makro düzeyde bir toplumbilim uzmani degilim sonucta karinca kararinca analiz edebiliyorum![]()