Suriyedeki Kaos kime yariyor ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Almanyada 1 günde 171 milyon litre Benzin/ Diesel yakiliyor.

Bu olaylar basladigindan itibaren Diesel fiyatlari 150 Centten 96 Cente düstü.

Yani tüm almanyanin bu kaos sayesinde günde yaklasik 85 milyon Euro cebinde kaliyor.

Yilda 31 tirilyon Euro Ülke icinde kaliyor !
Diger avrupa ülkelerini saymiyorum.
Kendimden örnek verirsem, yilda 4000 litre yakita 6000 € veriyordum, simdi 3840 € verecegim.
2.160 € cebimde kalacak :/

Hayirli isler Avrupa

Almanyada 1 günde 171 milyon litre Benzin/ Diesel yakiliyor.

Bu olaylar basladigindan itibaren Diesel fiyatlari 150 Centten 96 Cente düstü.

Yani tüm almanyanin bu kaos sayesinde günde yaklasik 85 milyon Euro cebinde kaliyor.

Yilda 31 tirilyon Euro Ülke icinde kaliyor !
Diger avrupa ülkelerini saymiyorum.
Kendimden örnek verirsem, yilda 4000 litre yakita 6000 € veriyordum, simdi 3840 € verecegim.
2.160 € cebimde kalacak :/

Hayirli isler Avrupa

Seninde yazdığın üzere Suriye de yaşanan olayların bize yarayı hiç yok. Ama zararı çok fazla olacak ve daha yeni başladı. Sormak istediğim bu durumda neden türkiye hala suriyeye müdahale etmeye çalışıyor ?

Seninde yazdığın üzere Suriye de yaşanan olayların bize yarayı hiç yok. Ama zararı çok fazla olacak ve daha yeni başladı. Sormak istediğim bu durumda neden türkiye hala suriyeye müdahale etmeye çalışıyor ?

Tüm dünya müdahale ettigi icin olabilir mi?
Ülkenin cikarlari sözkonusu ise, Bize karsi olusabilecek tehditleri engellemeye calismak, tirnak icinde Hakkimizdir.

PKK köpekleri sinirimizda ülke kurmaya calisirken ve daha sayilabilecek birsürü neden var iken, az bile karisiyoruz.

Bu olaylar herhangi bir avrupa ülkesinin sinirlarina yakin bir ülkede gerceklesseydi , orayi dümdüz ederlerdi.

Konu uzun, san göre müdahale edilmemeli, bana göre daha fazlasi yapilmali.
Karar Hükümetin, ilgilendirdiginde TBMMnin. Halkin agzi torba degil ki büzesin.
Agzi olan konusur, Devlet yapmasi gerektigini düsündügü seyi yapar.

Tüm dünya müdahale ettigi icin olabilir mi?
Ülkenin cikarlari sözkonusu ise, Bize karsi olusabilecek tehditleri engellemeye calismak, tirnak icinde Hakkimizdir.

PKK köpekleri sinirimizda ülke kurmaya calisirken ve daha sayilabilecek birsürü neden var iken, az bile karisiyoruz.

Bu olaylar herhangi bir avrupa ülkesinin sinirlarina yakin bir ülkede gerceklesseydi , orayi dümdüz ederlerdi.

Konu uzun, san göre müdahale edilmemeli, bana göre daha fazlasi yapilmali.
Karar Hükümetin, ilgilendirdiginde TBMMnin. HAlkin agzi torba degil ki büzesin.
Agzi olan konusur, Devlet yapmasi gerektigini düsündügü seyi yapar.

Ülkenin suriyeden bir çıkarı yok. Aksine tüm dünyada PKKyı meşrulaştırdı. Amerika ve göstermelikte olsa Rusya Kürtlere destek veriyor. Türkiye suriye masasında söz sahibi değil

Ülkenin suriyeden bir çıkarı yok. Aksine tüm dünyada PKKyı meşrulaştırdı. Amerika ve göstermelikte olsa Rusya Kürtlere destek veriyor. Türkiye suriye masasında söz sahibi değil

Sen öyle diyosan kesin öyledir.
Bu kesin konusmalariniza bitiyorum
Sanirsin MIT acani , yada Basbakanin solll kolu asdasföö

Sen öyle diyosan kesin öyledir.
Bu kesin konusmalariniza bitiyorum
Sanirsin MIT acani , yada Basbakanin solll kolu asdasföö

Bende sizin verecek cevabınız olmadığınızda espri yapmaya çalışmanıza bitiyorum

Amerika sözde kendini savunmak için farklı kıtadan gelip Irağa girdi bütün Dünya izledi

ve şimdi diyeceğiz ki bize sınırları ulan bir Ülkede terör var ki pkk nın en çok yardımcısı bir kaç nesildir onlar olmuştur neyse hemen sınırlarımızda olan bir Ülke bu haldeyken ve ordan atılan mermiler bizim tarafımıza kadar geldiğini hep gördük şimdi nasıl dersiniz ki Suriye de ne işimiz var diye ?

Ülkemizde patlama oluyor mesela Mit e laf atıyorsunuz öncesinden öğrenilip önlenilemiyor mu diye ee Suriyeden bazı şeyler bize uzanırken nasıl ola ki bizim topraklarımıza geldikten sonra müdahele etmeliyiz diyeceğiz tabi ki sorunu bu topraklara girmeden önlemeliyiz hep savunduğunuz şey bu değil miydi? Şimdi niye oyun bozanlık yapıyorsunuz aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık e istenen nedir o vakit

Suriye şuan 3.Dünya savaşı nedeni gibi bir durumdayken nasıl diyebiliriz ki bizim işimiz ne ulan Çin bile gelmiş sınırlarımızdaki Ülke Suriye de ne işimiz var öyle mi buna gülerim lan ben :D

ayrıca şöyle bir söz de söylemeden edemeyeceğim namus korunur müdafa edilmez !

he bide bazı kesim tuturmuştur gidiyor bazı teröre destek verildiği konusunda Devlet çıkarları diye bir şey vardır polisler bile bir suçluyu özellikle salıp diğer suçluyu yakalamak için kendi adamı hale getirebilir sonunda iki suçluda hapise geri döner hiç mi böyle şeyler duymadınız

ha birde Işid Daeş her ne haltsa ilk başta Bağdadi diye bir adam vardı adam ışidin başına geçtikten sonra FIB ın en çok arananlar listesine girdi ne gariptir ki bu adam Işide katılmadan önce Amerika da zaten tutulu bir adamdı ama nedense en çok arananlar listesine koyan FBI nrden salıverildiği hakkında bir şey bile söyleyemiyor bu durumlar varken siz bir Erdoğan tutturdunuz gidiyorsunuz ya öyle büyük şeyler var ki sizler hala isimlere takılıyorsunuz ya

Bizim yıllarca kanımızı emen PKK nın silahlarını satanlara biriniz kalkıp asıl terörist bunlar demediniz hatta avukatlığını yaptınız şimdi Erdoğan silah veriyor terör destekliyor demeniz çok taraflıca ve içten değil ya birine gözünü kapatıp diğerine bu terör diyorsan bu aşağılık bir düşünce olur he demeyin Erdoğanın yaptığını meşru kılıyorum hayır ben taraflılığa kızıyorum birine ses yükseltip diğerine sustuğunuz için

Amerika sözde kendini savunmak için farklı kıtadan gelip Irağa girdi bütün Dünya izledi

ve şimdi diyeceğiz ki bize sınırları ulan bir Ülkede terör var ki pkk nın en çok yardımcısı bir kaç nesildir onlar olmuştur neyse hemen sınırlarımızda olan bir Ülke bu haldeyken ve ordan atılan mermiler bizim tarafımıza kadar geldiğini hep gördük şimdi nasıl dersiniz ki Suriye de ne işimiz var diye ?

Ülkemizde patlama oluyor mesela Mit e laf atıyorsunuz öncesinden öğrenilip önlenilemiyor mu diye ee Suriyeden bazı şeyler bize uzanırken nasıl ola ki bizim topraklarımıza geldikten sonra müdahele etmeliyiz diyeceğiz tabi ki sorunu bu topraklara girmeden önlemeliyiz hep savunduğunuz şey bu değil miydi? Şimdi niye oyun bozanlık yapıyorsunuz aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık e istenen nedir o vakit

Suriye şuan 3.Dünya savaşı nedeni gibi bir durumdayken nasıl diyebiliriz ki bizim işimiz ne ulan Çin bile gelmiş sınırlarımızdaki Ülke Suriye de ne işimiz var öyle mi buna gülerim lan ben :D

ayrıca şöyle bir söz de söylemeden edemeyeceğim namus korunur müdafa edilmez !

he bide bazı kesim tuturmuştur gidiyor bazı teröre destek verildiği konusunda Devlet çıkarları diye bir şey vardır polisler bile bir suçluyu özellikle salıp diğer suçluyu yakalamak için kendi adamı hale getirebilir sonunda iki suçluda hapise geri döner hiç mi böyle şeyler duymadınız

ha birde Işid Daeş her ne haltsa ilk başta Bağdadi diye bir adam vardı adam ışidin başına geçtikten sonra FIB ın en çok arananlar listesine girdi ne gariptir ki bu adam Işide katılmadan önce Amerika da zaten tutulu bir adamdı ama nedense en çok arananlar listesine koyan FBI nrden salıverildiği hakkında bir şey bile söyleyemiyor bu durumlar varken siz bir Erdoğan tutturdunuz gidiyorsunuz ya öyle büyük şeyler var ki sizler hala isimlere takılıyorsunuz ya

Bizim yıllarca kanımızı emen PKK nın silahlarını satanlara biriniz kalkıp asıl terörist bunlar demediniz hatta avukatlığını yaptınız şimdi Erdoğan silah veriyor terör destekliyor demeniz çok taraflıca ve içten değil ya birine gözünü kapatıp diğerine bu terör diyorsan bu aşağılık bir düşünce olur he demeyin Erdoğanın yaptığını meşru kılıyorum hayır ben taraflılığa kızıyorum birine ses yükseltip diğerine sustuğunuz için

Bir ülkeye yönetimden yada BM kararı olmadan silah sokmak savas suçudur. Türkiyeden Suriyeye insani yardım adı altında 2000 tır giriş yapmış. Suriyede savaş çıktı ve türkiye sınırlarını açtı. O sınırlardan sadece sivillerin geçtiğini düşünmek polyannacılık olur. Türkiye tarihinin en kanlı eylemlerini yaptılar. CIA saldırılardan önce türkiyeyi uyardığını açıkladı.
Bu ülkeye bomba yada silah giriyorsa Mit bunu bilmek zorundadır. Ama mit silah sevkiyatı yapıyor onu bile beceremediki konumuz bu değil.

PKK terör örgütüyse AKP masaya oturdu. O zaman terör örgütü olduğunu bilmiyormuydu.
Askeri polisi kışlaya hapsedip imralıdakiyle görüşmedimi ? Savunduğun partideki vekilin açıklamaları
[YOUTUBE]j7xBekXCWIk[/YOUTUBE]

Devlet çıkarları için adam kullanmak demişsin
Mahmut yıldırım devlet adına çalışmış birisi araştır bakalım neler yapmış

Dış basına biraz kulak kabartın bak bakalım hakkımızda neler yazılıp çiziliyor.
Çizilen karikatürlerde nasıl hakaret ediyor. Tüm dünya RTE Işid destekçisi diyor. Türkiye terörü besliyor diyor. Suriyenin parçalanması mevcut iktidarın sarsılması türkiyenin zararına neden mi ?

Suriye rusyanın müttefiki ve avrupada sevilmez. AB suriyenin parçalanması ve kullanabileceği bir kürt devleti-koridoru istiyor. Eğer bu devlet kurulursa türkiye ortadoğuya gömülecek. Ama bu devlet korunursa AB bize muhtaç olacak.
Rusyanın uçağını vurdular ambargo yiyince demediklerini bırakmadıkları israille anlaştılar.
Mavi marmara için 20 milyon ödeyecekler devlet gururu ?

Daha bu kadar stratejiyi bile ayarlayamayan ülke suriye pastasından pay alacak cidden komik oluyorsunuz

Geri