Suriye savaşında Türkiye'nin tek başına kalması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü

Trump, Twitter hesabında art arda yaptığı paylaşımlarda, "Terör örgütü YPG/PKK , bizimle savaştı ancak bunu yapmaları için onlara çok para ödendi ve teçhizat verildi. YPG/PKK, yıllardır Türkiye'ye karşı savaşıyorlar. Bu savaşı 3 yıl boyunca engelledim ancak bizim için bu saçma, çoğu aşiret kaynaklı, sonu gelmez savaşlardan uzaklaşmamızın ve askerlerimizi eve geri getirmenin artık zamanı." ifadesine yer verdi.
Türkiye resmi olarak sahada tek başına savaşacak.
Sınıra yakın köyler boşaltılıyor.
Harekatın adı Barış Pınarı. Fırat'ın doğusunda geri sayım başladı.

Suriye bir bataklıktır.

Trump'ın sözüne güven olmaz.

Maalesef yeni canlar yitip gidecek ve bu çok üzücü.

Hayır noolacak ben anlamıyorum. YPG Suriye'nin üçte birini elinde tutuyor. Ne yapacaz bayrak mi dikecez, yoksa alıp Esad'a mı verecez. Ne meraklisiniz amq oraya girelim buraya sokalim. Saddam kuveyte girerken de ABD yol vermişti nooldu. Boş beleş isler. İki tepe bombalayip gelicez. Sonra mermi kaç para haberin var mı muhabbeti.... Al sana dolar yedi lira.

Oooo doktorum civanım hoş geldin.

Bayrak dikmişliğimiz var biliyorsun. Karakolumuz, hastanemiz de var. Lakin arzu edersin ki 19. yy işgal görüntüleri bunlar. Yani bu yüzyılda yemiyor. Sömürgecilik anlayışı çok değişti. Artık suni savaş çıkarıp hammadde kaynaklarına da konmuyor devletler. Çünkü maksimum 3-5 yıl rahatça sömürüyorlar. Sonrası hooop kaynaklara bombalı saldırı. Attıkları taş vurdukları kuşa değmiyor. Artık suni savaşı bitirmeyip, silah satarak para kazanmak revaçta. Kafa rahat.

Olacağı şu , ısrarla sınırımıza Kürt Devleti kurulmasına müsaade edilmeyecek. Ne kadar süre edilemez bilmiyorum ama yakın gelecekte bu plan Türkiye'nin sert tutumundan dolayı gerçekleşmeyecek.
Size kalsa dertsiz başım, kaygısız aşım takılmaya devam edilsin. Tamam muhalif olun olmasına da her zaman derim, gözü dönmüş muhalif olmaktan kaçının.

Esad Önce Kardeşimizdi. Ailesi İle Tatıle Gidildi. Şimdi Esad Katil Oldu. Türkiye Bataklığa Saplandı .

Türkiye devleti kendi sınırlarından ibaret değildir. Daha düne kadar var olduğu Cografya’ya tekrar müdahale etmesi söz konusu ise edecek, kan dökmesi gerekiyorsa, dökecek. Devletin stratejik adımlarını duygusallık belirlemez, geleceğe yönelik kararlı adımları belirler.

Herkesin şu sıralar bana attığı mesaj 'eşin gidiyor mu? Sen iyi misin?'
Gerçekten savaş diye adlandırılan alt yapı sebep kaynağı nedir?
Kürtlerin dışlanması mı?
Yoksa Kürtlerin kendini dışlanmış düşünmesi mi?
ABD geri çekilirken bile - ki inanmıyorum - siz YPG'yi silahsız mı bırakır zannediyorsunuz?
YPG' de olan füzeler, roket atarlar, silahlar bizim askerimizde yok.
Ve ne güzel değil mi PKK'nın yaptığı EYP için kullanılan malzemeler için bizim askerimize izin yok.
Biraz gözünüzü açın.
Barış Pınarı/Barış Harekatı daha nice savaşlar ne için?
Analar yavrusuz, eşler kocasız, çocuklar babasız kalsın diye mi?

Şuan için benim eşim sadece sınır da nöbette, Ankaradan yazı gelip savaşa demeyeceklerinin garantisini vermeyi çok isterdim.
Hadi siz olanlara öfkenizden yazıp karşı gelmek için çırpınıyorsunuz, peki ben ve benim gibi asker eşleri ne yapsın?

Müslümanın Müslümana yaptığını başka kimse yapamaz.

Hahahah la yine wow oyunculari racon kesmeye başlamış.

Arkadaşlar... Sevgili Romalılar... Lan adam hava sahasını kapadim dedi kapadiiiim! Karadan nere kadar girecen ceylanım? Kahramanlık ile salaklık arasında ince bir cizgi var. Az evvel İspanya genelkurmayı resmi hesaptan tweet attı. Yürüyün aslanlar arkanizdayiz diye. Kucağa çekiliyoruz anlamıyor musunuz.

Ha artık bunun dönüşü de yok orası ayrı. Geçmiş olsun.

Edit; bak hala müslüman diyor.

@climax editlediğin yeri bana dedin sanırım (:
Dediklerin de haklı olabilirsin. Müslüman diyorum.
Yeni yazdığın mesajda da haklısın iş işten geçti.

karşımızda devlet yok
it sürüsü var

Geri