Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad : Türkiye'deki vatandaşlarımız 6 ay içinde ülkelerine dönmezlerse…

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad:

Türkiye'deki vatandaşlarımız 6 ay içinde ülkelerine dönmezlerse vatandaşlıktan çıkarılacaklar mal varlıklarına miras dahil el konacaktır.

Asla Suriye'ye giremeyecekler ve hak talep edemeyecekler.

Kendi ülkelerinin görüntüleri sürekli sosyal medyada yayınlanıyor ve oldukça iyi koşullara sahipler. Dönmemelei için artık bahaneleri de yok ve bu durumda geri dönmek isteyen çok olacaktır diye tahmin ediyorum.

İnşallah geri dönmeleri için ikna edici olur rahat ederiz biraz.

Kendi ülkelerinin görüntüleri sürekli sosyal medyada yayınlanıyor ve oldukça iyi koşullara sahipler. Dönmemelei için artık bahaneleri de yok ve bu durumda geri dönmek isteyen çok olacaktır diye tahmin ediyorum.
sokak röportajlarında neden dönmüyorsunuz sorusuna savaş demiyorlar uzun bir süredir, yaşam kaliteleri burada daha iyi olduğundan dönmüyorlarmış. burada iş güç sahibi olmuşken, çocukları okula giderken senin şu umudun beni bitiriyor bazen lefty. geri dönmek isteyen olmayacak.

sokak röportajlarında neden dönmüyorsunuz sorusuna savaş demiyorlar uzun bir süredir, yaşam kaliteleri burada daha iyi olduğundan dönmüyorlarmış. burada iş güç sahibi olmuşken, çocukları okula giderken senin şu umudun beni bitiriyor bazen lefty. geri dönmek isteyen olmayacak.
Savaş değilse bile oradaki yaşam koşullarından şikayet edenler de var ancak artık savaşın olumsuz etkileri azaldı ve belki de dönmeleri için teşvik edecektir. :(

Daha beterleri geldi suriyeliler bile masum kaldı afgan garabetinin yanında.

Geri