Süreyya'nin Rüyalari

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Evet.
Bu konu basligi altinda bazi rüyalarimi,hepsini degil tabii,saygi deger rüya yorumcularimiz ile paylasip,yorum dilemekte olacagim.

Yorum istedigim ilk rüyam;

Anna hanim.
Gecen rüyamda gökkusagi gördüm.
Cok netdi.
Ona dogru yürüyordum ve cok henecanliydim.Hatirladim.Bir anda iki gökkusagi oldu.
Yorumlar misiniz lütfen?
Tesekkürler simdiden efenim.

Böyle prosedura uygun mu Anna hanim?

Evet prosedura uygun suvan....
Ruyada gokkusagi guzellik ve esenlik demektir. Aksini iddia edenle bozusuruz... Rüya sahibinin olmeden önce yapmak istediği her şeyi yapma sansına nail olacağına delalet eder. Sureyya hanim anna demissiniz ama ha anna ha ben...

Evet prosedura uygun suvan....
Ruyada gokkusagi guzellik ve esenlik demektir. Aksini iddia edenle bozusuruz... Rüya sahibinin olmeden önce yapmak istediği her şeyi yapma sansına nail olacağına delalet eder. Sureyya hanim anna demissiniz ama ha anna ha ben...

Dogru diyorsunuz W hanim.
Ay hadi insaallah.
Tesekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: W
Bu hanimin nezaketini su ya damlatip, forumdaki bazi kendini bilmez şahıslara icirmek istiyorum.... gercekten bunu yapmak istiyorum...

bence hollandadan vatandaşlık alacağına delalet rüyada gökkuşağı görmek...... keşke bi kere de ben görsem......

süreyya bize rüyasını anlatırken temsili

rüyanda gökkuşağı görmek gerçekten çok zor olsa gerek, tanrı başka zorluk vermesin. lgbt'ler o rüyayı görebilmek için her gün dua ediyor. ahaha

bakın rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır.

Açık ara en iyi rüyalanan benim. Asla rakip tanımam. Daha önce okumamış olanlar Şu sayfayı ziyaret edebilirler

Biz hepsini yazmiyoruz diye,susuyoruz diye,kupayi gögsüne basamazsin hafiz.

rüyanda gökkuşağı görmek gerçekten çok zor olsa gerek, tanrı başka zorluk vermesin. lgbt'ler o rüyayı görebilmek için her gün dua ediyor. ahaha

bakın rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır.
Uyanmaksa gaye,derhal bu forumdan cik cok sevgili oğşın.d

Geri