ÜSözlük Süreyya

Konu sahibi son olarak 2193 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen aynı şeyleri düşündüğümüzü hissediyorum, o kadar aynı dili kullanıyoruz. Fakat bana göre daha hınzır :D

Forumun bilge kadını, ama kendisine hep kızıyorum, neden mi? Çünkü daha anlaşılır olması gerek forumda, herkesin anlayacağı dilden konuşmalı... yoo yooo Kürtçe, Almanca, İngilizce konuşmuyor :) Türkçe yazıyor ama çok derin, yüzme bilmeyen çok.. boğuluyor insanlar. Hep diyorum, ortamın kalitesini her zaman yukarıya çekmeye gerek yok, bazen sen ayak uyduracaksın. Vasat takılmak iyidir böyle yerlerde, çünkü senin çok kaliteli olmanın bir önemi yok.. çünkü hak etmiyorlar.. sevgili Süreyya hanımcığım, kendi kendime sohbet ediyorum sayfada, mazur gör lütfen..
Aramızda harika bir dostluk var, çok iyi bir çekim. İnsanı hiç yormuyor oluşunu çok seviyorum, normal insanlara göre dertsiz oluşunu :) benim derdim senin derdini düdükler.. ben dertli adamım, dert ortağım da sensin.. canım Süreyya.
Ailemden birisi gibi, samimi ve sıcacık. Minik Süreyya :) seveni çok, saygı duyan kişiler fazla, bir o kadar da kem gözlere karşı dirençli.. merak etme tatlım, sana Bolivia topraklarının meşhur büyüsü apaçi bal yemez büyüsü yaptım.. (götümden şu an uydurdum) ahahah.
Seni çok seviyorum, kıymetlim. Güzel enerjini, kaliteli arkadaşlığını, iyi kalbini seviyorum. Bana karşı samimiyetini, ilgini, harika sohbetlerimizi seviyorum. İyi ki tanıdım seni, ilk günden beri büyüyen dostluğumuza dinleyelim..

Kendisiyle konuşurken ucu bucağı olmayan bambaşka renklerin yer aldığı bir sokağa girmiş gibi hissediyorum. Ara sıra bir kap su içmek için mahallesine girdiğimde su vermekle de kalmaz, bir kap yem de koyup yollayacak kadar cömert. Grek mitolojisinden tutun da menemenin nasıl yapılması gerektiğine kadar, insan psikolojisine dair epistemolojik bakış açısından tutun da ekonomideki liberal dönüşüme kadar her şeyi tartışabiliyor olmak ve bunu bazen aynı kazanda sindirmek… Saatlerce içinden çıkılamaz bir sofra gibi düşünün, üstelik aç iseniz zaman her daim cimri gelecek. Nilgün Marmara’nın dizeleri ile selamlayayım;

“Kime, kime gönderiyor incelen yapraklarını
yüzün, kavisin beyaz yanağıyla?
Bu aklıkta, minarem mavi benim.
Işığım denize kayıyor, bir sayıklama
izleğiyle, bir pay verdiğimiz
insanlığa!”

Birileri gelip sayfayı yeşillendirince ve güzel şeyler yazınca hemencecik burada buluyorum kendimi.. benim kıskançlıkta beter.. herkes sevsin ama benim kadar çok değil. No Pasaran gerekenleri yazmış, işin o kısmını tartışmaya gerek yok, günlük konuşma dozumu alıyorum her gün, nesin sen doktor mu? Dertlere derman, dostluk dinlemez ferman, ah benim güzel gözlüm..
Öyle oturup tarih, felsefe, siyaset çok konuşmuyoruz. Süreyya ile en keyifli şey, analiz yapmak.. gerçi sana seçim sonuçları ile ilgili sunum yapacaktım.. aklımda, senin benim el yazısını 4 senedir değerlendirmeni bekliyorum.. Sümerliler mezarında ters döndü.. beni analiz et ve huzur ver onlara :)
Eşir olan seninle beşir olur. Biricik dostum, hayatın tüm güzellikleri senin olsun.
Ve çok sevdiğim bir şarkı ile selamlıyorum.

Güzel sözleriniz icin tsk ederim canlar.

Canım Süreyyam, forumda yokluğun o kadar belli ki, inan hiç keyif almıyorum. Seninle etkileşimde olmaya alışmışım, her an arıyor gözlerim.. gelmezsen kendimi keseceğim dedim, ve bana ayrılan sürenin sonuna yaklaşıyorum, gel artık canım benim.. yoksa No Pasaran ile sonumuz iyi görünmüyor haha. en sevdiğim, biriciğim.
Senin kaliten, insanlığın, yorumların ve tavırların ile foruma kattığın değer tartışılamaz, eksikliğini hissettiğimiz doğru, geliyorsan gel yoksa ben oraya geleceğim :) (Aze'ye de aynı blöf yaptım) çiçeğim.. pasaport göt cebimde, vizem hazır.. gelir mi bir 250 avro (gelmez dediğini duyar gibiyim) canım Süreyyam.. :)
O kıymetli arkadaşlığını, komik hallerini, iyimser yanını çok seviyorum.. bizi birbirimize bağlayan bir şey ya da yer değil forum, bir amaç değil sadece bir araç.. ama şu bir gerçek ki, burası seninle çok daha güzel.. yine mi güzeliz ne..

Saturn transit balik hayatimi mikio bu aralar sevgili @Run beyciğim...
@Alavarez @No Pasaran @ZeL varliginiz icin tesekkür ederim akidisler.
<3
Mekanın sahibi geldi. (S.Oğan modunda değil tabi, gerçek anlamda bu djdkdk)
İkna edip getirene kadar ben, alavarez ve Run beye bayaa ter döktürdün ama bu da senin bizler için taşıdığın anlam ile alakalı. Tekrardan geldiğin için çok sevindim. Haftalar sonra dönüşünü bu modda karşılıyorum;
Ekli dosyayı görüntüle vcompress_97.mov

Mekanın sahibi geldi. (S.Oğan modunda değil tabi, gerçek anlamda bu djdkdk)
İkna edip getirene kadar ben, alavarez ve Run beye bayaa ter döktürdün ama bu da senin bizler için taşıdığın anlam ile alakalı. Tekrardan geldiğin için çok sevindim. Haftalar sonra dönüşünü bu modda karşılıyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 99241
Foruma giriş yapıp ortamı tekrar hatırlayınca Süreyya:

(Benim sıfat hep bu çünkü)
images

Ah Süreyya hanımcığım, foruma geldiğin çok iyi oldu çiçeğim. Yoksa kendimi jiletlemek zorunda kalacaktım :) No Pasaran ile ucuz yırttık yine.. sensiz buralar çekilmiyor, özgün bir şeyler okumak istiyorum çünkü.. yokluğunda angie ile iyice kamki oldum:) ejderha saçlı Alavarez de pek girmiyor, ne yani No Pasaran ile mi kamki olaydım :)
Senin gelişini, en çok gülüşünü, bir de beni sevişini seviyorum.. canım Süreyya, iyi ki geldin, buralar güzelleşti..

Süreyya hanımcımı kim küstürdü bilmiyorum ama yokluğu ciddi anlamda hissediliyor. Bence konu ne olursa olsun takılmamalı ve tekrar gelmeli.. :emoji_black_heart:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri