Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani bazı insanları neden sevdiğinizi bilemezsiniz ya Süreyya da öyle benim için.
Yüzüme tükürse yağmur yağıyor galiba bile diyebilirim... ajznsj
185 satırlık yazılarının hepsini bi solukta okuyorum.
Bana genel kültür anlamda çok şey kattı, hoşça kal poğaça kal Süreyya.
Kendini nasıl göstermek istiyorsa öyle yansıtmayı çok iyi biliyor.
İnsanların onun yansıttığı halini sevip sevmemesi umrunda değil, oldukça acımasız, eleştirsel ve ciddiyet karşıtı.
O duvarın arkasında görünenden daha fazlası var sanki.
Yorumlarını zevkle takip ediyorum. Kendini güzel ifade ediyor, özellikle ciddi yorumlarına benzetmeler katması çok hoş. Onun yorumlarını okurken roman okur gibi hayallere dalıyorum. [emoji1652] Hep yazsın, hep fikirlerini bize açsın.
Özgüveni yüksek,kendine bakmayı seven,moda bilgisine sahip,güncel olayları takip eden,olgun,ılımlı bir ablamız.Forumda daima kalıcı olması dileğimle. özleniyorsunuz.
Bana bir kün demişdiki "Kız çok göze batıyorsun, sevdiğine seviyorum desen zor inanır az şey ol." demişti, valla çıktı. Kız diyorum sarışımcım ölüyorum sana diyorum "he he senin elinin altında 5 tane daha sarı vardır." diyor.
Arada birilerine zonk diye laf soktuğu mesajlarına denk geliyorum oturup öylece gülüyorum. Ben böyle sözünü çok esirgemeyen aman şimdi şöyle yazarsam şu ne düşünecek diye bunu kendine sorun etmeyen insanları seviyorum. Kim ne düşünürse düşünsün öyle değil mi sen inandığın ve içinden geçirdiğin şeyleri yansıttığın kadar sensin.
@Süreyya hanımcım gerçekten donanımlı kültürlü bir kadın , ondan öğrenilecek bişeyler olduğuna inanıyorum. Gözlem ve analiz yönü çok kuvvetli aldığı kararlarda bu yönde şekilleniyor. Severek takip ettiğim, daha çok tanımak istediğim birisi ve ayrıca seside çok şeker :d