Süreyya Yalçın

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hayatımda ilk defa zengin birine üzülüyorum... o ne kadar sağlıklıyım, kendimi iyi hissediyorum dese de inanmıyorum............ Süreyya hanımı bir yerde görsem hayrına yarım ekmek arası döner ısmarlamak isterim.... Süreyya hanım allah rızası için bulun beni.................
images (88).jpeg

Anorexia ya da blumia kesin bu. Şu görüntünün başka bir açıklaması olamaz…

Günde tek öğün, akşamları yiyormuş ve mükemmel olduğunu düşünüyormuş. Nasıl Diyarbakırlı anlamış değilim biz ki yemeği seven bir memleketiz...

bu haliyle yaşaması mucize değil mi? oturamaz, yatamaz. o kemikler iç organlarına baskı yapmaz mı?

Bizim Süreyya Allah’a şükür 75+’larda..
Sevsem elimde kalır kemikleri gözüküyor.

Hocam Allah aşkına bir zamanların kuran çiğnedi diye bi şeye dönüşen kıza doğru evrilmiyor mu? Şu görüntü hiç normal değil bence…
Hasta olduğu belli. Beden imaj bozukluğu ölümcül olabilir. Sorsan aynada kendini hala aşırı kilolu olarak görür.

Çoğumuz aynı durumdayız. Belki anoreksik değiliz ama aynada kendimizi akıllı zeki kültürlü olarak görüyoruz.

Gerçekte bi bok değiliz.

Dayatılan güzellik formuna ulaşmak için nice kadın ya da erkek ne yazık ki görüntüsünü sürekli değiştirmeye çalışıyor fakat sağlık açısından geri dönüşü olmayan kayıplar yaratabildiği gibi ölümle de sonuçlanabilir.

Kendisi ile barışık olmayan insanın yaşamda huzur bulması mümkün değildir ve para da çözüm getirmez.

Görsel olarak nasıl göründüğünden daha önemlisi sağlığına verdiği zarar ve dilerim bu gerçeği fark edebileceği şekilde bir uzman ile görüşür.

Yıllar öncede kilosu yüzünden baskı yapıyorlardı, görünen o ki zayıflamak isterken sağlığından olmuş.
Dün akşam bi magazin sayfasında okudum. 2 tane kadın koruması varmış, desteksiz adım atamıyormuş. Umarım bi an önce toparlar görüntüsü gerçekten çok kötü.

daha önce de yazmıştım, üstteki üye de belirtmiş. ilk gençliğinde dolgun bir kızdı, kilolu değil bakın, dolgundu sadece ve o zaman da kilosundan bahsedilirdi. insanların fiziksel özellikleriyle ilgili yorum yaparken dikkat etmek lazım, bu görüntüye kesin bu söylemler sebep oldu demiyorum çünkü pek de sallamaz hali vardı ama insanın aklına geliyor yine de. ayrıca tiroid kanseri de atlatmış ama onun üzerinden yıllar yıllar geçmiş.
sağlıklı bir zayıflık ya da zayıflama gibi görünmüyor. bunu söylerken daha önce dolgun olduğu için yapılan bodyshaminge ve zorbalığa benzer bir şey yapmak istemem. umarım iyidir, ne denir bilmiyorum.

genetik bir hastalığı yoksa yeni moda iskelet vücutla dolaşmak galiba çok mide bulandırıcı

Bu kadınla sevişme etkinliği yapılması bile mümkün görünmüyor kemik batar lan adama.

Geri