Sürekli Uyuma İsteği

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Abim üniversite için şehir dışına çıkınca ve ben ilk kez ondan uzunca bir süre ayrılınca aynı zamanda o yıl benim sınav yılım olunca böyle bir hale düşmüştüm. Sabah 7 de kalkıp okula gidiyor, akşam 4e kadar sırada uyuyordum. Akşam 4ten 6ya kadar dersanede uyuyordum evde 2-3 saat kadar takılıp akşam 8-9dan sabah 7ye kadar tekrar uyuyordum. Korkunç bir dönemdi. Sonra toparladım ama korkunçtu.

bizim orda toprak çekiyor derler
gidici manasında :D

Yaz mevsimine girdiğimiz günden beridir sürekli yaşadığım durumdur :)

Tembellik belirtisi olmasın o sakın insan yatsa yatsa kac saat yatar yatmakla hayat gecmez

Depresyonun sınırlarında yürüyor olabilirsiniz ya da bir b12 baktırın

bu bende hiç yok valla. bende sürekli uyanık olma ve enerjiyi boşaltmak için kafa üstü dönme isteği var xdd

Hiç olmadı. Normal payıma düştüğü kadarı uyusam bile bana yeterdi. Yok uyku muyku yok yine bu sıra

alternatifi olmayanlar için mükemmel bir istek..

yemeği fazla kaçırınca
bi ağırlık çöküyor

Tembellik ya da biyolojik saate uyum sağlayamama dışında yaşama sevincini yitiren insanın gösterdiği belirtilerden biri. Uykuya geçiş evresinde kurulan hayallerden sonrasındaki rüyalara kadar bir sığınma eşiğini içeriyor bu süreç. Şizofreniye gönderme olsa da Dövüş Kulübü'nde böyle bir bölüm vardı: "Her akşam yatağa daha mı erken giriyordum? Daha mı geç uyuyordum? Giderek daha mı fazla Tyler olmuştum?"

Bende tam aksini duydum
Yani uykusuzluk varsa depresyon oluyomuş

Ama benim uyuma isteği doğuştan ;d

B12 ve D vitamini eksikliği olabilir.

Sabah namazina kalkmadan once yasadigim durum.Seytan ile sabahin erken saatlerin de duellomuz basliyor.Bazen ben,bazen de O galabe caliyor.

Geri