sürekli siyah giyinen insan

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Açık renklilere yakışıyor ama sürekli de olmaz biraz renk olmalı softda olsa

Sürekli siyah giyinen -lena şeklinde devam ettim başlığa,
Araya laci falan girer ama genel olarak siyah benim rengim….
Edit: yazdıktan sonra nickimin ok rengi dikkatimi çeker…… evet lena baya siyahsın….

Siyah çok severim ama eskisi kadar sık giymiyorum şöyle bir düşündüm de. Yine de özel bir günde elim hep siyah ve beyazlara gidiyor, kurtarıcı renkler.

Aferin söz dinle.
şimdi de hemen Fenerbahçeli oluyorsun…
giphy.gif

kış aylarında ben diyebiliriz; yazın çok renkli, kışın tam tersi koyu renkler. özellikle elbiselerimin çoğu siyahtır. seviyorum da ama çok toz oluyor anacım.glkhj

2 sene önceye kadar ben de böyleydim. Gömlek, tişört, polar her şeyim siyahtı. Şimdi yeşil, turuncu, mavi her renkten var. Ama hâla %50 si siyahtır.

Garanti renk siyah, fit gösterir, ter göstermez, karizmatik bir renktir, her renkle kombinlenebilir.

Evlenene kadar ben de sürekli giyiyordum. Maks farklılık siyah beyaz kombindi. Şimdi gökkuşağı gibi oldu benim taraf. Yeşil, turkuaz, kahve, mavi, lacivert, turuncu… İçimi canlandırdığı yetmiyormuş gibi gardrobumu da canlandırdı canım karım. Maşallah demeyenin çükü düşsün.

bugün kafamda kurduğum bütün haftanın kombinleri siyah :d
ben mi ismimi açıklamak isterim yoksa yazıldığı gibi okunsun mu siyah giyinen kadın irem :d

Bir zamanlar giyime dair siyahtan başka hiçbir elbisem yoktu. Denge ve normallik olmadığı için, şimdi de beyaz düşkünü oldum. Kardan adam gibi gezmiyoruz tabi ama beyazı geç keşfettik. Beyaz güzel renk.

şuan bunu siyah kombinim ile cevaplıyor olmam da ne bileyim.

Geri