sürekli nikini değiştiren forum üyesi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Yillardir kullaniyorum degistireyim dedim sorumsuzluklari tuttu bana gelince vazgecirdiler sag olsunlar :bekle

tercihler zevkler ıvırlar zıvırlar

Kıyamıyorum değiştirmeye :p
Zaten baskı da kuruyorlar değiştirme diye :D

bi değişik gelir ya alışması zordur
nasıl başarabiliyorsunuz alışmayı?

Sürekli nick degistirmek mi?
Yahu bi kere degistirip muhabbet yiyoruz resmen ne sureklisi.

Sürekli değil 6 ay süresi yokmu bunun? İnsanın adını "sürekli nick değiştiriyorla" şeklinde çıkarıyorlar.
Ben şahsen değiştimeyi düşünmüyorum. Değiştirirsem de picasso'nun tam adını yapmak işterim şu şekil: Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso.

Namım yürüsün.

Orta 2'den beri falan aynı nicki kullanıyorum. Ondan önce Anatolianrock'ta Curse'lü Death'li bi şeydi. Rakçı zamanlarımız. Ergen olmak zordu tabi.
Ki ondan öncesi de var, HSM fan Clubı....
Nickimi hatırlamıyorum bile şükürler olsun ki, beynim ne kadar unutmak istediyse, silmiş :d

Kim nick değiştiriyor ve aslında kimdi de kim olmuş :) farkına varmak için çabalamıyorum maalesef :)

Nickimi değiştirmek istiyorum da 6 ay çok uzun geliyor bu sebeple değiştiremiyorum. Ayrıca sürekli nick değiştirenler nasıl adapte olabiliyorlar şaşıyorum doğrusu.

Kararsızdır ya da çabuk sıkılıyor olabilir.. :e2:

Her forumda farklı nick kullananlardan çok işkilleniyorum. Amaç ne yaniiğ?

Osmanlıcıklarda sık. Zaten üç kişiler. Sık sık nick değiştirip onlarcaymış gibi hava yaratıyolar

Orta 2'den beri falan aynı nicki kullanıyorum. Ondan önce Anatolianrock'ta Curse'lü Death'li bi şeydi. Rakçı zamanlarımız. Ergen olmak zordu tabi.
Ki ondan öncesi de var, HSM fan Clubı....
Nickimi hatırlamıyorum bile şükürler olsun ki, beynim ne kadar unutmak istediyse, silmiş :d

Hahay lady nickleri cok olunca anatolianrocktaki nickim ucubeli bir seydi benim de tepkiye bak ljks :mrslkm:

Yapmayın ne olur .
Tanıdığıma selam vermez duruma geliyorum.
Hazetmediğimle ahbap olacağım diye korkar oldum :O

Bu konuda Alleg’e laf sokuyoruz :torpu:

Geri