Dön ve bir daha değişmekizlar Klaus nickime daha bir düşüyordu sanki bro nediosun vakti geldiğinde Klaus nickime geri donmelimiyim sence?![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dön ve bir daha değişmekizlar Klaus nickime daha bir düşüyordu sanki bro nediosun vakti geldiğinde Klaus nickime geri donmelimiyim sence?![]()
Bir bakıyorum ulturaslan bir bakıyorum iba.Benim kaç kere nick değiştirdiğimi gördün beni fetoculerle karıştırma
Nick değiştirmeden ayrı bir karaktere bürünenlerden daha kötü olamaz herhalde.Nick değiştirince ayrı bir karaktere bürünenler de vardı eskiden... nick ile birlikte güncelleme geliyordu sanırım...
Yani ne büyük bir değişim ultrAslan olunca ben olduğumu kimse anlamıyorBir bakıyorum ulturaslan bir bakıyorum iba.
Sen yo’ğsun neyi değişeceksin ki….Asla yapmayacağım şey 19399484848484 hakkim olsa da değişmem.
Yav iba hemen ciddiye alıyorsun.Yani ne büyük bir değişim ultrAslan olunca ben olduğumu kimse anlamıyor
Yav iba hemen ciddiye alıyorsun.
Berlin'de kirası 1074 Euro olan daire için olan kuyruk melnur ne diyorsun