Surekli kufur eden erkek

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
çok çirgin durum olyo bence arog erkekler hiç sevimeme birde böyle dayı dayı olan erkekler saçma sapan hareketler ortaya çikiyo ve çok ezik olyorlar o tipi erkekler.

**** yerde ne yazıyo merak ettim :D

Erkek kadın olarak ayırmam küfür etmeyi alışkanlık haline getirmiş insanla dialog kurmam.

Küfür bir düşünce beyanı değil, bir duygu beyanıdır. Bazen duygularını, sonuçlarını düşünerek paylaşmak gerekiyor sanırım.

normal sıradan küfürler değilde böyle garip fantastik küfür edenlere "vay be adam ne sövdü" diye düşünüp helal olsun demişliğim vardır. Can babanın dediği gibi "küfür işçi sınıfının ağzında çiçektir" küfür için sebep yoktur denilmesi bence saçma küfür etmeyen kimse yoktur. bütün söylemlerinde kurduğu cümlelerin tamamında küfür edenlerden bahsetmiyorum onlar ayrı.

Her cümlesinin başında yada sonunda küfür etmesi gerekiyomuş gibi konuşan erkekler çok mide bulandırıcı. Denk gelirsem azarlıyom valla. :T:

bayanlar erkeğin olmadı bir ortamda daha fazla küfürlü konuşuyor , ayrıca forumda etmeselerde küfür potansiyeli %110 olan kızlar var en tehlikeliside küfür etmeden küfürü argosuz subliminal anlatabilme yeteneğine sahip kızlardır buna göre bariz küfür etmek daha yalın ve sıradandır aslında .d

ooo yorumlara baktım da herkes bir kraliyet ailesi mensubu, bir ingiliz dükü.
Valla samimi olduğum insanlarla küfürlü konuşurum, bundan hiç bi zamanda gocunmam.
Nerede nasıl konuşulması gerektiğini bilmek önemli olan. Yoksa ağzım bozuk diye beni eleştiren
insanlar çokta pandispanyam da affedersin.

aga illa böyle açıkmı anlatimki?
adamın teki diğerine demişki anam ananı kerhanede görmüş.valla artık nası anlatim bey abla.
dahada anlaşılmadıysa yada konuyla ilgisi ne deniyosa dahada açıklim başka örneklen ok :D

Geri