Sürekli kötü şeyler düşünmek..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Neden durmadan insanın aklına olur olmaz kötü düşünceler gelir?

Olumlu ya da olumsuz olarak tekrarlanan düşünce her ne ise onunla ilgili güçlü nöron bağları oluşur. Olumsuz düşüncelerin yarattığı kısır döngüden çıkmak için farklı düşünceler üretmek gerekiyor. İstenmeyen düşünceleri dağıtacak bir şeyler bulunabilirse bir süre sonra o düşünce ile ilgili nöron bağları da zayıflayacaktır.

Olumsuz düşünceleri fark ettiğiniz anda yerine olumlu bir şeyler düşünüp o düşünceden uzaklaşın.

Sürekli kötü düşünmem ama kötüsünün ne olabileceğini hep düşünürüm.

Yani sürekli karamsarlık üretmem amma ve lakin ihtimal dahilindeki en ağır sonucu hesaba katıp ona göre pozisyon alırım.

Sürekli kötü düşünmem ama kötüsünün ne olabileceğini hep düşünürüm.

Yani sürekli karamsarlık üretmem amma ve lakin ihtimal dahilindeki en ağır sonucu hesaba katıp ona göre pozisyon alırım.
B planım her zaman hazırdiyengillerden hatta sizin c/d/e planınız vardır yanılıyor muyum ?

bende aşırı tedbirliyimdir

EDSOhBBXsAElify.jpg

Kötüyü çağırırsın. Hemen kendine gel ve gülümse. Her şe düzeldi, mutluluktan uçuyoruz diye telkin et…

Benim şöyle :)

gülerken göz yaşlarımı sildiğim çok oldu” en kötü anlarımda ağlarken güldüm ve hep Allah’a inandım başıma bu geldiyse bir nedeni vardır bu olaydan ders çıkart diyorum :)) insanlar beni hep gülerken görüyor bu kızın derdi yok diyor benim sorunlarla mücadele şeklim böyle. Biraz da tevekkül etmek.asla kötüyü düşünmem kötü kötüyü çağırır.

Geri