Sürekli Gülme isteği

Konu sahibi son olarak 3856 gün önce görüldü
merhaba form üyeleri sizlere bir hastalğımdan bahsetmek istiyorum. mesela evde tv izliyoruz ailemle üzücü bir haber çıkıyor ve ben gülümsediğimi hissediyorum ailem çevrem beni sadist zannedecek diye korkuyorum artık üzüntüden sıkıntıdan keyif aldığımı zannedecekler. öyle kahkaha atmıyorum sesler falanda çıkarmıyorum gülerken sadece çok hafif belirgin bile olmayan bir gülümseme geliyor. aranızda benimle aynı rahatsızlıa sahip olan varmı acaba?? neler yapmalıyım bana neler tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim.

ya o oluyo bana da.o an başka şeyler düşünebiliyosun farketmeden.

ama bende sürekli oluyor kardeşim. mesela dışarıda kavga fln olduu zaman bile bir gülümseme geliyor. millet bundan zevk aldığımı sanacak diye korkuyorum. nerede üzücü sıkıntılı bir durum olsa hep böyle gülümseme geliyor birileri farkeder diye korkuyorum.

İnsanlara hayret etmenin verdiği bir gülümsemedir. Gülümse, kötülerin yaptıkları kötülüklerden, insanların birbirlerine olan tahammülsüzlüklerinden, ikiyüzlü insanların yaptıklarından dolayı utanmamasına gülümseyip geç. Hastalıkla bir ilgisi yok asıl hastalıklı olanlar rol yapmadan kendi kişiliğiyle dolaşamayanlardır. Farklı roller satın alıp başka rollere bürünen rolcüler hastadır.

Sinirsel olabilir o gülme.
Doktorla görüşmenizi tavsiye ederim.

Durumlara karşı tepkin istemsiz çıkabilir
Psikolağa gitmeni tavsiye ederim

Bu olaylara bakış açının daha derin olduğunu gösterir .

hala gülüyor musun ?

welcome to BDSM

Geri