Sürekli fark etmez diyen insan

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
ne güzel işte. her şeye olur veriyoruz. ortama uyuyoruz.

Bide aynen diyen var misal ben

geçen restorana gittik.
garson sipariş almaya geldi.
ne yiyelim diye kendi aramızda istişare ederken ben "fark etmez yaa abicim" dedim.
garson çekti gitti. lan niye gitti bu adam, siparişimi de almadı diye düşünürken 15 dakika sonra elinde kocaman bir tabakla çıktı geldi. zannettim ki önden bir şeyler ikram ediyorlar herhalde. bu ne abi dedim. e fark etmez demedin mi beyim dedi garson. evet dedim ama karar vermemiştim ki deyince, abi bu yemeğin adı fark etmez, siz öyle deyince ben de daha önce yediğinizi zannedip bundan getirdim dedi. fark etmez dedikleri de karışık kebap arkadaşlar.....

severim. hatta bayılırım. bu demek oluyor ki ben ne istersem o olacak

bir de söyle bi versiyonu vardır benim kuzenim olur..

- moruk pargaliya mi gitsek mi ya?
+ olur farketmez
- şey yapalım moruk avniye gidelim hadi
+ yok yaa boşver orayı.
- ulannnn!!!!!!1112

Olmaz öyle sey..
Fikrin mi yok kardesim?Koyun musun sen?
Canin mi skliyor bizimleyken?
Bir an önce su iskence bitse de evime mi gitsem pesindesin neyin pesindesin?
Konus adamin asahabini bozma.

Benim için fark ediyorsa fark ediyordur. Hayatımda çok az kez kullandığım bir kalıptır. Ummadık taş baş yarar, şeytan ayrıntılarda gizlidir, detaylar önemlidir vs. vs.

Hangi filmi izleyelim ve ne yersin sorularımda farketmezler beni sıkıyor.

bunun rahatlık olduğunu dusunene rahatlık ve gevşeklik arasında fark olduğunu öğretmek lazim.
ne yiyeceğinize, ne giyeceginize, ne yapacağıniza başkaları karar veriyorsa ya da başkalarının kararlarını tekrarliyorsaniz geçmiş olsun karakteriniz oturmak için altına sandayle çekmiştir.
fark eder, her şey fark eder, etmelidir de.

ancak başkalarının fikirleri umurumda degil, ne düşünürse düşünsün fark etmez diyorsaniz o ayrı.

oraya gidelim, şuraya gidelim
şunu yapalım, bunu yapalım gibi yarım saat tartışmanın ardından aradan sıyrılma sözüm bana fark etmez uyarım siz birbirinizi yiyin

Aslında gerçekten farketmiyorsa sorun değil ama
Nereye gidelim, ne yiyelim gibi sorularda fatketmez dedikten sonra gittiğimiz, yediğimiz şeylere burun kıvırıyorsa o zaman onun burnunu yüzüyle dümdüz etmek gibi nazik bi istek oluşuyor bende.

yani "aga senle ugrasamayacagim ama ceneni kapada diyemiyorum" demek biraz
%20 lik bir oran cidden farketmeme oranıdır o cümlede geri kalan ise "shut up"

Geri