sürekli birileriyle kavga eden forum üyeleri

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
yaşam tarzıdır, kavga için bir sebep ya da bahanele ihtiyaç duymazlar, durduk yere evdeki vazoyla bile kavga edebilme kabiliyetine sahiptirler. arada kaos da lazım, sükunet bile bir süre sonra huzursuzluk getirir.

Eski forum kavgalarıma baktım geçenlerde. Ne kadar entelektüel. Ne kadar epik. Ne kadar yapıcı.

Allahtan internet ortamındayızda direkt ulaşım yok, önce uydu sonra bilgisayar sonra ip felan, kurşunlar yağmaz üzerimize :)

tartışmak ayrı birşey de, kavga çok garip

Allahtan internet ortamındayızda direkt ulaşım yok, önce uydu sonra bilgisayar sonra ip felan, kurşunlar yağmaz üzerimize :)

tartışmak ayrı birşey de, kavga çok garip
siz bilmezsiniz mehmet bey şimdi şöyle ki
aman diyeyim dikkat ediniz bazı kesimlerle kavga etmeyiniz çünkü çalıştığınız yeri arayabilirler, eşinizi dostunuzu arayabilirler, sizi bulup sosyal medya üzerinden karalama çalışması yapabilirler...
bir de kendileri değil eşlerine aratabilirler...
aman aman bu forum böyle biraz ama yine de siz kalın gitmeyin mesut beycim sizi burada tutmak için emek sarf etti primini alsın :d

yaşam tarzıdır, kavga için bir sebep ya da bahanele ihtiyaç duymazlar, durduk yere evdeki vazoyla bile kavga edebilme kabiliyetine sahiptirler. arada kaos da lazım, sükunet bile bir süre sonra huzursuzluk getirir.

Bir Xasthur atasözü der ki;
"Cennet bile bir süre sonra sıkar."

aman diyeyim dikkat ediniz bazı kesimlerle kavga etmeyiniz çünkü çalıştığınız yeri arayabilirler, eşinizi dostunuzu arayabilirler, sizi bulup sosyal medya üzerinden karalama çalışması yapabilirler...
aman aman bu forum böyle biraz ama yine de siz kalın gitmeyin mesut beycim sizi burada tutmak için emek sarf etti primini alsın :d

Bende onların kullandıgı " panel " i başlarına çalarım hocam hiç mühim değil :)

Zaman zaman kendimi maymun klanları arasında kalmış primat gibi hissediyorum.

Sevgiden ve merhametten yoksun yetiştikleri için enaniyet duyguları yüksektir. Bundan dolayı kendi bildikleri onlar için yek doğru olup diğer düşüncelere saygıları yoktur.

Bi kız vardı nickini hatırlayamadım şimdi kıza serçenin multisi dedim diye benimle altı saat kavga etti…. altı saat…. serçenin multisi olduğunu söylemek bana altı saate mal oldu….. belli bi saatten sonra cingeneye dönüştüm…. Çok rezil olduğum bir gündü…… ulan kimsede çıkıp uyarmadı anna cingeneye benzedin diye…….

Kendi kendime kavga ediyom ben. Evet, deliyim.

Bunlar oldu mu cidden?

Bi kız vardı nickini hatırlayamadım şimdi kıza serçenin multisi dedim diye benimle altı saat kavga etti…. altı saat…. serçenin multisi olduğunu söylemek bana altı saate mal oldu….. belli bi saatten sonra cingeneye dönüştüm…. Çok rezil olduğum bir gündü…… ulan kimsede çıkıp uyarmadı anna cingeneye benzedin diye…….

Nick'ini hatırlayamadığın için bir kavga daha çıkar dilerim. 6 saate gerek yok, bir iki saat keser bizi.

Forumda zevk aldığım bir kaç şeyden biri severiz..

Eski kavgalar güzeldi şimdi dava falan açarlar uğraşılmaz o yüzden kimse ciddi bir kavga etmiyor...

• Beğen
Tepkiler: RK
Öyle her üyeyle kavga etmem ben. Seçici bir kediyim.

Biri ingilizce olmak üzere en az üç yabancı dili, doktorası ve akademik otoritelerce eleştiriye layık bulunmuş en az üç de makalesi yayımlanmış olmalı.

O bir şey değil, bunu ortaya çıkaranları da sırf bunu ortaya çıkardıkları için millette olmayan gerekçelerle kötülediler.

Bunu da unutmayalım. Çünkü unutulmayacak.

Bu gözler "Bir iki muhabbet edince hemen adımı çıkarıyorlar." şeklinde beyan verip başkalarının adını çıkaranları da gördü.

O yüzden siz siz olun kimseye namus bekçiliği yapmayın. Şunu bilin ki bunu yapan asıl sorunlu kişidir.

Bitireceğiz, bunları da bitireceğiz.
Sevgi kazanacak.

15 Aralık'ta meydanlarda buluşalım!!!1!1!

Geri