Sürekli birbirine canım, balım, aşkım, hayatım, tatlım diyen kadınlar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
- Hep derim bana çoğu zaman samimiyetsiz geliyor.
- Sanal ortamda böyle kişiler kanka olurlar sonrasında kesin bir erkek yüzünden araları bozulur.
- Genelde ikisinin de sevgilisi yoktur.

Canım değil de 'aşkım, balım' gibi ifadeleri ben de pek anlayamadığım gibi asla kullanamam fakat tercih tabii, çok da eleştirilecek bir durum değil.

Birçoğu maalesef samimi değildir. Oysa içtenlik kadar değerli bir tavır yoktur.

şu tipini sevdiğiminin
tipi tipini alın başımdan

Canim derim de ( insallah d yi guzel ayirdim) bitanem askim vs. demem bana da ( insallah buradada guzel ayirdim.. bu parantez icinden pek emin degilim ama olsundu) kimse demesin...

Sonra ikisi bir olup o erkeğe ne derler hiç düşündünüz mü? Düşünmediniz tabii, anca kime uyudun mu yazsam diye düşünün siz.
Çok kullanmam normalde ama böyle eğlenirken kullanmayı severim, çok sorgulanacak bir şey değil bence. Şu kadınları bi salsak mı artık? Hıdıdı hıdıdı yapan kadın, hede höde diyen kadın...

Kelimeden çok kullanım anında ki hissiyatı algılamak önemli. İçten geldiği zaman size hayvan dese bile hoşunuza gider çünkü sevgiyle söylemiştir.

Sürekli yapılan her hareket gibidir.. Anlamsızdır

Bir de sen adım adım geri çekildikçe üstüne üstüne gelip kişisel alan tacizi yapar bunlar.. Her an sarılıp öpmeye hazırdırlar.. Öpülmekten hoşlanır mısın umursamazlar.. Değişik tipler.

deişiklik olsun die sümüklü böceeğim diyom :p

Çok yakın hissetsem derim. Ne olmuş yani?

Kuzum,bacım ve bebeim olarak kullanırım ben.
Bunları kullandığım kişiler forumda iki kişi,forum dışı bir kişi. (:

-sırf gıcıklığına sevmediğimi belli etmek içinde ''tatlım'' derim.

Çok tatlılar. Keşke bana da deseler.

Geri