Sürekli birbirine canım, balım, aşkım, hayatım, tatlım diyen kadınlar.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
kankitoşkom
arkaplanda da fısır fısır falanlar filanlar

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ne diyelim hacım hocam reis falan mı.. size de bişey beğendirilmiyor. Bence çok minnoş karışmayın..

Kadın?
Erkekler birbirine böyle hitap edemez mi... ben ediyorum.

iş yerindeki kızlar uzun süredir böyleler. gün boyu birbirlerine aşkım, canım, hayatım diye hitap etmeleri belli bir yerden sonra boğuyor. duymak istemiyorsun. bir iki kere bunun muhabbetini çevirdik baktık olmuyor karşı atağa geçtik. evli bekar fark etmiyor erkekler arasında biz de iki üç gündür böyle hitap ediyoruz. canım alır mısın, aşkım yapar mısın, hayatım seni çağırıyorlar : / gün boyu buna maruz kalmak nasılmış bakalım.

Bir kere ana bilim dalı başkanına canım dedim… O an yerin içine girmeyi diledim. Çok kullanınca böyle sıkıntı oluyor.

Okadar iticilerki
Bide bunun $ey versionu var
Ornek forumdan birini dansa kaldir
Konusuna hemcinsini etiketleyen kiz
Kustum jrjrjjnrjdhdjdsjsj

Canım derim o da hitabet olarak değil çok anom canım cicimli konuşamıyorum ben

genelde birbirinin kuyusunu kaziyorlardir.
sekmez.

Bilmem kaç yıllık sanal kariyerleri boyunca hiç buluşma yapmamış kamkiler görünce daha deli oluyor insan.
Şu güzelim sözlerin hakkını verin çocuklar..
Şimdi chat girdim, kanala bir admin hatun geliyor, daha selam demeden hoş geldin aşkım, balım, böceğim, her şeyim, kalbim, dünyam vs vs bir bakıyorum daha tipini görmemiş sesini duymamış.. yapmayın!

run yine nakavt üstüne nakavt ediyorsun gızlarımızı fennasın reiz :emoji_penguin: :emoji_hugging:

İllaki sevgi sözcükleri kullanıyoruz ama çok nadir. Biz başka türlü anlaşıyoruz. SEVİYESİZ arkadaslarim var. :I

Cağnımm Aşkım birtanem hayatım kızlar arasında kullanılır ama ben BEBEĞİM diyorum genelde kızlara :d

Geri