-
-
-
-
-
Düsündürüyor.Ne gibi bir hatam oldu acaba diye?Forumun sürekli yenileme tusu istemesi,yorucu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Baska bi arama motorunu mu kullanak yani?İki sebebi olabilir.
- Kullandigin tarayici (Bir sure baska bir tarayici uzerinden giris yapip kullan)
- Forumun barindigi hosting firmasinin kullandigi modlardan birinin aktif olmasi.
@X, site mod_security modundan muaf mi host uzerinde?
Arama motoru degil Sureyya hanimcigim. Mesela Opera dene, mozilla firefox veya samsung browser. 2 gun kullan bakalim belki tarayici kaynaklidir.Baska bi arama motorunu mu kullanak yani?
Kromdan nasil vaz gecerim?
Söyle Bahticigim.
Mal gibi okuyorum sunlari su an hahahaArama motoru degil Sureyya hanimcigim. Mesela Opera dene, mozilla firefox veya samsung browser. 2 gun kullan bakalim belki tarayici kaynaklidir.Chrome pismanliktir.
İos veya android ne kullaniyorsan artik. Samsung browser bu tur konularda cok iyi bir tarayici. Sorun yasayinca onu kullaniyorum ben.Mal gibi okuyorum sunlari su an hahaha
Tamam cnm tesekkür ettim.İos veya android ne kullaniyorsan artik. Samsung browser bu tur konularda cok iyi bir tarayici. Sorun yasayinca onu kullaniyorum ben.
Google play veya apple store "Samsung browser" yaz indir ve oradan giris yap. Sorun yasamayacagini dusunuyorum.