Sürekli Başım Ağrıyor Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Son 2 haftadır sürekli bir baş ağrısı oluştu. Her gün hafif hafif ağrıyor. Migren vardı; ama onun gibi bir şey değil.
Ne yapabilirim bu baş ağrısı için. :T:

suyun içine bol limon sıkıp iç ağrıyı keser.

Ayrıca masajla da kesebilirsin tedaviyi

4000.jpg

Ağrı kesici içmemeye çalış en son ana kadar

Sigara varmı?
Uyku problemi varmı?
Genelde bunlarda etkiliyor da...

Normalden fazla hareket etmeye basladiysan, yorgunluktan olabilir.. su eksikligi de etkili..

böyle düz bir duvar karşısına 5 metrede duruyorsun sora koşar adımlarla kafayı duvara vuruyorsun kafada rahat sende hala okuyomusun

Sigara varmı?
Uyku problemi varmı?
Genelde bunlarda etkiliyor da...

Aktif içici değilim; ama pasif içiciyim. İçenlerin yanında durmaktan az da olsa etkileniyorumdur, bilemedim.
Uyku problemi hiç yok; kafasını yastığa koyar koymaz uyuyanlardanım.
iFt mersi :p deneyeceğim. :)

Aktif içici değilim; ama pasif içiciyim. İçenlerin yanında durmaktan az da olsa etkileniyorumdur, bilemedim.
Uyku problemi hiç yok; kafasını yastığa koyar koymaz uyuyanlardanım.
iFt mersi :p deneyeceğim. :)

Kendi üzerimden yola çıkmıştım olmadı :icon_wink:
Bu arada geçmiş olsun biran önce geçer umarım :cici:

edebiyatçıların derdi galiba bu.

baş ağrısız günüm azdır. :T: misal kendimde bulduğum sıkıntıları yazıyım.

tuz kullanmıyorum artık, tuz baş ağrısına sebep oluyor bende, tv izlerken başımı aynı pozisyonda tutmuyorum ağrıya sebep oluyor, burun tıkanıklığı ağrıya sebep oluyor, çok uyursam ağrıya sebep oluyor (10 saat ve üstü), hafif ağrırken ağrının kesilmesi için kendi kendime omzumu ense kısmını masaj yapmaya çalışırsam daha ağrımasına sebep oluyor. çok göz yorucu birşey ağrıya sebep oluyor hava serinken enseden gelen rüzgar ağrıya sebep oluyor.

bendeki etkenler ama en etkilisi tuzmuş, 2 yıl önce fark ettim ve 2 yıldır kullanmıyorum.

Evet, tuz bende de etkili olabilir. Bu aralar canım acayip tuzlu şeyler çekti ve yedim.
Saçım ıslak da gezdim, zorunda kaldım daha doğrusu.
Bunlar sebep olmuş olabilir.

Sinüzit yada soğuk algınlığı da etki ediyor. Kafam üşüyünce ağrı yapıyor bende de.

Mevsim değişikliklerinde olur arada.
geçici olarak ağrını dindirmek istiyorsan majezik'i tavsiye ederim.

Ben 8 sene karanlık odada yattım. Son derece sessiz olmalı. Baş ağrısına iyi gelir.

Efem öncelikle pc nin başından kalkıp 2 gün foruma girmiosun sonra iyileşiosun

Sürekli başı ağrıyan kadın verelliliğini kaybeder, buna 1 çözüm bulun lütfen.​

Geri