sürekli ağlamak istiyorum ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 3584 gün önce görüldü
daha demin dışardaydım ve eve kendimi zor attım sürekli ağlayasım geliyor ve kimsenin yüzüne bakamıyorum çünkü gözüm yanıyor..biriyle konuşurken tek başımayken kendimi ifade ederken ağlamaklı oluyorum ve kendime güvenli konuşamıyorum 1 senedir yaklaşık bu sıkıntıdayım bazen daha iyi bazen daha kötü ama yüzümdeki bu şey geçmiyor psikolojik özgüven çöküntüsü yaşamış gibiyim yaşım 19

Ama neden sebebi olmalı kendini bu şekilde tanımlamak çık yanlış.

Anlattiklarina bakarsak "Majör depresif bozukluk" yasiyorsun, sonuclari daha kotu olmadan bir doktora gozukmeni siddetle tavsiye ederim

Maddi durumun çok iyi değilse ibb psikolojik danışmanlık merkezini aramalısın. Numarası 153

Faydasını göreceğine inanıyorum

Edit: adanada olduğunu yeni gördüm özür

kardeş 1 sene önce kafamda kurguladığım özgüven sistemim kayboldu düşünce olarak hep birine veya bir şeye güvenerek yaşamımı özgüven sağlardım.. artık kendime döndüm ama toparlayamıyorum bu seferde kendimi sürekli yüzüm asık dışarda ağlamaklı geziyorum 1 senedir dışarda karşı tarafıma dik bakmak istiyorum gözlerim yanıyor

bu da bir süreç ve bu da geçecek. takmayın diyeceğim ama dışardan bunu söylemek çok kolay, yaşayan için ise uygulaması zor, hatta imkansız. evdeyken gülmeyi deneyin, sizi mutsuz edecek şeylerden uzaklaşmaya en azından onlarla yaşamaya mecbursanız (gerilimli bir aile ortamı, maddi sıkıntılar, sevgili sorunu, iş bulma sorunu, sosyal olamama,vs...) onların yanına sizi mutlu edecek şeyler de koymaya çalışın.

ya da boşverin ordan buradan destek alma düşüncelerini, gidin işin uzmanına, birlikte çözün.

d.s.b.m dinle dostum geçiriyor , aynı şeyleri bende yaşadım en son altınvuruş yapıp göçmeyi planlıyordum ama sonunda vazgeçtim.

eğer bir giriş varsa elbette herşeyin bir çıkış noktasıda vardır

olur öyle boşver. beynini dinleme, birşeylerle uğraş.
yoksa benim kuzen gibi hergün ben kanserim, ben veremim der durursun :asd:

Tamamen boşluktandır o. Hayatına uğraşlar katmalısın

ya benzer şeyler senin yaşlarındayken yaşadım
şimdi kolum kırık uzun uzun yazıp destek olamıyorum kusura bakma
ama mutlaka aşarız bu sorununu

sakın kendini yanlış şeylere yönlendirme aşırı alkol, yatıştırıcı maddeler gibi

şimdi birkaç soru cevap yapalım mı?

aynaya baktığında kendini ne olarak görüyosun?
benlik kavramın nedir?
kendine yakıştırdığın sıfat ne ?
eğer silik bir kişiliksen sebebini sor kendine?
bir olaydan sonra mı böyle oldun?

belli ki bir travma bir travma geçirmişsin
belki de sevdiğin kız tarafından reddedildin huh?
veya birisi senin gururunu kırdı öyle mi?

böyle şeyler varsa çekinmeden anlatabilirsin böylece problemin temelini kavrayıp ona göre bir yol izleyebiliriz :) utanılacak şeyler değil hepimizin başından geçmiştir benzer durumlar

sana üç adet sorum var:

çirkin misin?
fakir misin?
fetöcü müsün?

Enerji uyumlamalarını ve olumlamaları araştırmanızı öneririm.Bunları araştırmaya başladıktan sonra konu zaten daha da derinleşip ayrıntılı şekilde(bilinçaltı temizliği vs) karşınıza çıkacaktır.İçerdeki sorunları halletmek yerine kaçıp çözümü başka şeylerde ararsanız hata olur,sorun neyse onu yaşamadan bitiremezsiniz. Kendinize karşı tutumunuz sizi çok iyi yerlere de getirebilir, yerin dibine de sokabilir.

şahin bey nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama fiyat konusunda ve bilgi konusunda moodist hastanesi öneririm en azından arayıp bir bilgi alabilirsini.

her gün hanımeller alıp deftere yazdırırken iyiydi ama. babana söyle ayın 15 inde uğrasın. ödemelerimiz var.

daha demin dışardaydım ve eve kendimi zor attım sürekli ağlayasım geliyor ve kimsenin yüzüne bakamıyorum çünkü gözüm yanıyor..biriyle konuşurken tek başımayken kendimi ifade ederken ağlamaklı oluyorum ve kendime güvenli konuşamıyorum 1 senedir yaklaşık bu sıkıntıdayım bazen daha iyi bazen daha kötü ama yüzümdeki bu şey geçmiyor psikolojik özgüven çöküntüsü yaşamış gibiyim yaşım 19

Senin de dediğin gibi psikolojik bir rahatsızlık. Konuyla ilgili tam teşhis için bir doktora görünmen gerekir. Sağlık konularında internetten medet ummamak en iyisi.

Geri