Anna Karenina
Mutlu Yıllar
Mutlu bir chp cizmek kadar zor.....Şans için mutlu bir Fenerbahçe çizimi bekliyoruz.![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mutlu bir chp cizmek kadar zor.....Şans için mutlu bir Fenerbahçe çizimi bekliyoruz.![]()
Mutluluğu yeniden tanımlamak gerekiyor.Mutlu bir chp cizmek kadar zor.....
Ben de var tanımı istersen yardımcı olabilirim Lefty hnm.... İkisininde düşmanlarını düşün....... Onlar mutlular mesela skjjMutluluğu yeniden tanımlamak gerekiyor.![]()
Çizime yansıtırsan gözümde daha güzel canlanacaktır.Ben de var tanımı istersen yardımcı olabilirim Lefty hnm.... İkisininde düşmanlarını düşün....... Onlar mutlular mesela skjj

Bence güzeldi ayrıca başlangıç için kanarya uygun olabilir ve böylece bize de şans getirmiş olursun.Paylaşım yapmayalım epey zaman olmuş………
Kılıçdaroğlunun üstene yazdığım yazı çok kötü hangi özgüvenle paylaştırmışım acaba…. Utandım…………..
Önce icardi…..Bence güzeldi ayrıca başlangıç için kanarya uygun olabilir ve böylece bize de şans getirmiş olursun.![]()

Icardi'nin kendine hayrı kalmadı artık ve uzun sakatlık sonrası bir türlü toparlanamadı ancak lütfen formanızın tam renklerini yansıtan, turuncu ve kırmızı olsun.